JA, DU KAN SE: Modellen Emily Ratajkowski er en av mange kjendiser som har fått sine private nakenbilder lekket på nett. Hun klandrer hackerne, men synes det er helt greit at du kikker når de første er ute ...
JA, DU KAN SE: Modellen Emily Ratajkowski er en av mange kjendiser som har fått sine private nakenbilder lekket på nett. Hun klandrer hackerne, men synes det er helt greit at du kikker når de første er ute ... Foto: (Bulls)

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski: - Du kan se på nakenbildene mine med god samvittighet

25-åringen kaster klærne for kunsten.

Publisert

Hele internetts drømmedame Emily Ratajkowski (25) er tilbake på ny i en frekk og sexy video. Denne gangen har 25-åringen stilt opp for fotograf, regissør og kunstner Dean Freemans "Candy"/"24 Horas"-kunstprosjekt.

I videoen kan man se modellen og skuespilleren danse ved bassengkanten, før hun tar en bit av en kake - og flasher litt mer enn modeller vanligvis er komfortable med.

Men så har Ratajkowski et litt annet forhold til nakenhet enn folk flest.

- Jeg synes i grunn ikke at nakenhet er noe å være redd for eller flau over. Det er en måte å verdsette kroppen din på, så jeg er generelt ikke sjenert, sier hun til nettsiden Swim Daily.

- Vi er mer enn bare kropp

Ratajkowski slo igjennom da hun danset toppløs gjennom musikkvideoen til Robin Thickes "Blurred Lines" for noen år tilbake.

Etter den tid har hun prydet forsiden på en rekke store magasiner og hatt roller i filmer som "Gone Girl" og "We Are Your Friends". Modellen har også gjentatte stilt opp uten en tråd for diverse kunst - og moteprosjekter, noe som igjen har ført til kritikk fra personer som mener hun kun er ute etter oppmerksomhet.

Selv sier 25-åringen at hun er en feminist, og at hun bruker kroppen for å fremme kvinners sak.

Blant annet forsvarte Ratajkowski realitystjernen Kim Kardashian da sistnevnte la ut et nakenbilde av seg selv på Instagram i mars.

Da kritikken haglet som verst, valgte de to å ta et toppløsbilde sammen som de la ut på sosiale medier.

- Vi (kvinner, red. anm.) er mer enn bare kropp, men det betyr ikke at vi trenger å skamme oss over dem eller vår egen seksualitet, sa Ratajkowski om hendelsen i et intervju med Harper Bazaar i augustutgaven av magasinet.

Det er lov å se

Ratajkowski var også et av ofrene da hackere stjal flere hundre nakenbilder av kjente personer i 2015. Men der de fleste rammede kjendisene raste over personer som så bildene, mener 25-åringen at det er helt ok at folk kikket på bildene.

- Veldig mange sa at alle som ser bildene burde føle seg medskyldige. Personlig synes jeg ikke det er rettferdig. Jeg mener at når bildene først er der ute så er de der, og da er det ikke slik at alle som googler bildene er kriminelle. Kun personen som faktisk stjal bildene er en kriminell i mine øyne, uttalte Ratajkowski til GQ etter skandalen.

Så der har du det svart på hvitt, du må gjerne ta en titt på Emily Ratajkowskis nakenbilder med god samvittighet.

Her kan du lese mer om Emily Ratajkowski.

Og her kan se flere bilder.