SELGES: Elizabeth Raine er klar for å selge jomfrudommen til høyeste bud. 27-åringen omtaler seg selv som en «vakker, høyt utdannet og karismatisk kvinne».
SELGES: Elizabeth Raine er klar for å selge jomfrudommen til høyeste bud. 27-åringen omtaler seg selv som en «vakker, høyt utdannet og karismatisk kvinne». Foto: (Elizabeth-Raine.com)

Auksjon

Student selger jomfrudommen

- Den har ingen betydning for meg.

Publisert

27-år gamle Elizabeth Raine er ikke som alle andre jenter. Den amerikanske medisinstudenten har nemlig bestemt seg for å auksjonere bort sin egen seksuelle debut, skriver den amerikanske nettsiden The Daily Dot.

Ifølge The Daily Dot går auksjonen av stabelen 1. april.

Til avisen forteller Raine at hun ikke har noe spesielt forhold til jomfrudommen og tenkte at da hun først skulle ha sex, kunne hun like så godt tjene en dollar eller to på det.

- Jomfrudommen har absolutt ingen betydning for meg og det har den heller aldri hatt. Derfor har jeg ingen betenkeligheter med å selge den, forteller medisinstudenten.

Raine er langt i fra den personen som prøver å auksjonere bort sin egen seksuelle debut.

Den brasilianske modellen Catarina Migliorini forsøkte å selge sin jomfrudom to ganger (!?) i forbindelse med dokumentarfilm «Virgins Wanted», mens amerikanske Natalie Dylan la ut sin egen debut for salg i 2009.

Begge jentene fikk tilbud om flere millioner kroner, men dessverre virker ikke damer like interessert i å hoste opp penger for første gang som menn. Da Alexander Stepanov forsøkte å auksjonere bort sin jomfrudom i samme dokumentarfilm som Migliorini fikk han tilbud om beskjedne 18.000 kroner fra en Kasandra Darlinghurt.

Stepanov avslo tilbudet da det viste seg at Kasandra var en mann.

Håper på millioner

Nå er det altså amerikanske Raine sin tur å legges ut for auksjon.

For å skaffe mest mulig blest har hun startet opp en egen nettside for auksjonen, samt en blogg. På begge nettsidene ligger det mye informasjon om den kommende legen.

Raine omtaler seg selv som «en vakker, høyt utdannet og karismatisk amerikansk kvinne».

Selve auksjonen og salget vil foregå i Australia, ettersom salg av sex er ulovlig i USA utenfor autoriserte bordeller i Nevada. Vinneren av auksjonen vil få 12 timer med Raine på et hotellrom.

Jomfruen har gjort grundig forarbeid før auksjonen rundt kjøp og salg av sex, og har i tillegg ansatt en agent og en kommunikasjonrådgiver for å hjelpe henne gjennomføre auksjonen.

I UTLANDET: Grunnet USAs lover rundt sexsalg og kjøp, vil selve transaksjonen foregå i Australia hvor kjøp og salg er lovlig.
I UTLANDET: Grunnet USAs lover rundt sexsalg og kjøp, vil selve transaksjonen foregå i Australia hvor kjøp og salg er lovlig. Foto: (Elizabeth-Raine.com)

Overfor avisen er hun fullstendig klar på at hun kun gjør dette for pengene. At hun ikke vil være seksuelt tiltrukket til vinneren, ser hun heller på som et problem.

- Nei, det er ikke et problem. Jeg vil nok heller tippe at sjansen er stor for at jeg ikke vil finne han attraktiv. Men jeg gjør ikke dette for å møte noen jeg er tiltrukket av. Hadde det vært tanken, hadde jeg heller dratt på byen og funnet noen der. Jeg gjør dette kun for penger, forteller hun.

Anonym

I tillegg til å ansette en kommunikasjonrådgiver for å ta seg av markedsføringsarbeidet, har Raine lagt ut en rekke bilder av seg selv i undertøy på sine nettsider for å tiltrekke eventuelle budgivere.

For å unngå problemer med skolen eller senere i medisinkarrieren, har jomfruen valgt å være anonym. Anonymitet er noe hun også lover til vinneren av auksjonen.

Om hun skulle bli avslørt, forteller Raine at hun mest sannsynlig avlyst auksjonen.

- Jeg ville mest sannsnylig avlyst hele auksjonen, men jeg kan ikke si det med sikkerhet. Grunnen til det er at jeg oppriktig føler at jeg har lov til å gjøre dette. At jeg auksjonerer bort min egen jomfrudom endrer ikke mine kvalifikasjoner eller mine evner som lege. Om noen ville fortalt meg at dette får du ikke lov til, ville jeg forsvart meg selv ved å si: «jeg respekterer meningen din, men i bunn og grunn må jeg få lov til å gjøre hva jeg mener er rett for meg selv», avslutter jomfruen.