SIN CITY 8: Rekordmange menn og kvinner skulle sette sexrekord i Las Vegas, også kjent som Sin City. Men rekordforsøket fikk en for tidlig avslutning da arrangøren ikke fikk nok mennesker til å komme.
SIN CITY 8: Rekordmange menn og kvinner skulle sette sexrekord i Las Vegas, også kjent som Sin City. Men rekordforsøket fikk en for tidlig avslutning da arrangøren ikke fikk nok mennesker til å komme. Foto: Illustrasjonsbilde (Colourbox)

Sex

Skulle sette verdensrekord i sexorgie, men fikk ikke mange nok til å komme ...

Er ikke bare bare å invitere til sexfest.

Publisert

Det er mange rare rekorder i Guiness rekordbok. Fra verdens høyeste person til største samling av badeender.

Les også: 2505 nakne damer

Nylig var det et nytt rekordforsøk som skulle avholdes i gamblingbyen, Las Vegas. Byen, med kallenavnet «Sin city», skulle passende nok forsøke å sette ny rekord i antall personer som deltok i en og samme sexorgie, skriver Las Vegas Weekly.

Rekordforsøket skulle avholdes 2. juni i og ble arrangert av swinger-nettsiden Menage Life. Passende nok hadde arrangementet fått navnet Sin City 8.

Om man skal avholde en orgie, og da spesielt et rekordforsøk for å havne i Guiness rekordbok, trenger man tre ting:

  1. Nok personer
  2. Nok kondomer
  3. Nok glidemiddel

Menage Life hadde to av tre punkter dekket da startskuddet gikk klokken 16.00 2. juni.

Uheldigvis var det kun 375 personer som dukket opp til sexfesten, 125 personer for lite for å slå den gamle rekorden som ble satt i Japan (selvfølgelig) i 2006.

Den gangen var det 250 kvinner og 250 som dukket opp for å havne i historiebøkene for alltid.

Arrangøren hadde i forkant av orgien gått hardt ut i mediene og uttalt at deres arrangement «ville knuse den japanske rekorden».  Ifølge Menage Life er de skuffet over antall som dukket opp for å delta. De sier i en pressemelding at det skal ha vært over 1000 påmeldte via deres nettsider før startskuddet gikk.

Hva som skremte unna kåte swingere vites ikke, men Las Vegas Weekly skriver at arrangøren måtte bytte lokale to ganger. Første gang etter talkshow-verten Stephen Colbert spøkte med rekordforsøket i sitt TV-program «The Late Show with Stephen Colbert» og avslørte hvilket hotell sexfesten skulle avholdes på, Embassy Suites.

Hotellgruppen Hilton, som eier Embassy Suites, var ikke fornøyd med orgie-koblingen og avlyste reservasjonen. Arrangementet ble så flyttet til Erotic Heritage Museum, men også her ble avtalen brutt bare timer før moroa skulle starte.

Sexfesten ble til slutt avholdt på den private klubben Green Door.

- Vi slo ikke verdensrekorden, men vi klarte fortsatt å avholde et fantastisk arrangement med tanke på alle utfordringene vi hadde, skriver Menage Life i en pressemelding.

Selv om arrangøren hadde klart å få med flere deltagere enn hva som var med i Tokyo i 2006, hadde rekord neppe blitt stående. Guiness Rekordbok opplyste nemlig før arrangementet at «dette er en rekord vi hverken anerkjenner eller overvåker».

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her