<b>LURT:</b> Natasha Aponte avtalte med flere titalls menn på Tinder å møtes på date. Da de ankom fikk de seg en overraskelse.
LURT: Natasha Aponte avtalte med flere titalls menn på Tinder å møtes på date. Da de ankom fikk de seg en overraskelse. Foto: Skjermdump Youtube/Facebook

Dating

Modell lurte over 100 menn på Tinder - fikk seg en overraskelse på date

Skal ikke være enkelt å finne kjærligheten i 2018.

Publisert Oppdatert

Man skulle tro med inntoget av de mange forskjellige datingappene de siste årene, at det å finne kjærligheten i 2018 skulle være en smal sak. Dessverre ser det ikke til at den massive tilgangen av single personer har gjort ting noe lettere. Fallgruvene er mange: Personen du prater med er kanskje ikke den de utgir seg for å være, de ser kanskje ikke ut som på (lokke)bildene på profilen eller så har de muligens ikke helt ærlige intensjoner.

Sistnevnte fikk rundt 150 menn oppleve i New York nylig, skriver Time Magazine.

En kvinne med navn Natasha Aponte matchet nemlig med flere håndfuller med håpefulle menn og avtalt med dem alle å møtes ved Union Square i den amerikanske storbyen. Det var bare et problem: Aponte hadde ikke avslørt overfor mennene at de skulle alle på gruppedate.

Kvinnen, som ifølge Time arbeider som «skuespiller, modell og sanger», avtalte med beilerne å møtes ved plassen for å «se en venn spille et DJ-set». Da de ankom oppdaget de planen til Aponte, som så holdt en liten tale om hvem, hva og hvorfor de alle var der. Øyenvitner forteller om en tale som virket til å være tatt ut av «Fluenes herre» - der den beste kandidaten ville «vinne» en date med Aponte.

De fremmøtte, eller, de som enda ikke hadde tatt beina fatt for å komme seg vekk fra galskapen, deltok så i en rekke øvelser. Blant annet stod løpe - og push up-konkurranse på timeplanen.

Gått viralt

Hele stuntet ble riktig så godt dokumentert av flere på sosiale medier, blant annet av en Twitter-bruker som var blant de lurte mennene. Hans tråd har i skrivende stund blitt likt over 100.000 ganger og blitt retwitret over 40.000 ganger.

En video av kjæresteaudition har også blitt delt på Youtube. Her får man høre Apontes tanke bak det å føre så mange håpefulle Tinder'e bak lyset:

- Jeg er singel og datingapper er ofte utfordrende. Så jeg spurte meg selv: Hvordan løser jeg dette? Kanskje jeg kan samle alle samtidig og så finne ut av dette en gang for alle? Så har du hva som kreves for å konkurrere mot alle andre her og vinne en date med meg? Se deg rundt: Kan du holde ut lenger alle disse andre mennene?, sier kvinnen fra scenen.

Videre listet Aponte opp en rekke kriterier som ville eliminere deg fra konkurransen før den i det hele tatt hadde startet. Ølmage, langt skjegg, khaki-bukser, navnet Jimmy og det å være for glad i alkohol var store fy-fy.

Hele Side3-redaksjonen ble raskt eliminert der, med andre ord.

Ble buet

Ifølge personer som var til stedet var det flere av mennene som buet kvinnen da hun ankom scenen. Andre valgte å bli igjen og delta i fattigmanns-versjonen av «Artenes opprinnelse»-konkurransen.

Om det reelle formålet var for Aponte å finne en kjæreste, er enda ikke avklart. En rekke amerikanske medier melder at det hele kun er et PR-stunt for å fremme karrieren. Aponte skal ha gjort Instagram-kontoen sin privat etter stuntet ble omtalt.

Nettsiden Select All skriver at Aponte ba deres journalister ta kontakt med byrået Rob Bliss Creative, et selskap som spesialiserer seg på virale videoer, da de ba om en kommentar.

- Vi vil dele noe torsdag med all relevant informasjon, var alt en representant for selskapet ville si.

Tinder, altså.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her