SUGARBABE: 32 år gamle Maria er ikke redd for å fortelle om sine forhold til rike menn. Hun er en selverklært «sugarbabe» og lar menn ta regningen og overøse henne med gaver.
SUGARBABE: 32 år gamle Maria er ikke redd for å fortelle om sine forhold til rike menn. Hun er en selverklært «sugarbabe» og lar menn ta regningen og overøse henne med gaver. Foto: (Sugardaters)

Ditt sexliv

Maria (32) er en «sugarbabe» og lar rike menn betale for henne

Uforpliktende forhold og moro, er hva helsearbeideren er på jakt etter.

Publisert

«Hun heter Maria, er 32 år og er Sugarbabe».

Slik starter historien om den danske helsearbeideren som elsker å la menn betale for henne og overøse henne med dyre gaver og eksklusive restaurantbesøk. Hun er helt ærlig overfor alle menn hun er sammen med om at hun ikke vil ha noe fast. Dette er uforpliktende moro, men med en prislapp.

Les også: - Derfor betaler gifte menn titusenvis for å være utro med meg

Til den danske datingssiden SugarDaters, som spesialiserer seg på spleise kvinner og menn som jakter en «sugardaddy» eller «sugarmama», forteller Maria at hun meldte seg på nettsiden etter hun sa et innslag på dansk TV om kvinner som lot seg forføre og sjarmere av rike menn.

Over 40.000 medlemmer

Såkalte «sugardaters», personer som er i forhold med noen som tar seg av dem økonomisk», har blitt et lite fenomen i vårt skandinaviske naboland. Datingsiden hevder å ha over 40.000 medlemmer i Danmark, mens det i Norge er rundt 1000 medlemmer. Gjennomsnittsalderen for deres medlemmer er 25 år for kvinner og 43 år for menn.

Foto: (Sugardaters)

Men det å la seg bli tatt vare på i et uforpliktende forhold, er ikke bare blitt tatt imot med åpne armer. I danske medier har fenomenet fått hard medfart og hos den danske mannesiden M!, var det mange som sammenlignet fenomenet med prostitusjon da de spurte leserne om deres mening.

Den danske avisen Berlingske, skrev også tidligere i år hvordan en handikappet mann ble økonomisk utnyttet av to kvinner på nettsiden.

Bryr seg ikke om kritikken

Foto: (Sugardaters)

32 år gamle Maria lar tydeligvis ikke seg påvirke av kritikken. Hun velger å stille opp i nettsidens årlige erotiske kalender for å vise frem mangfoldet av personer som søker seg inn i slike forhold. Sammen med 11 andre kvinner og menn fra nettsiden, viser hun frem en lettkledd side av seg selv i kalenderen.

Markedssjef for datingssiden, Karin Agner, skriver i en pressemelding at meningen med kalenderen er å vise at alle kvinner kan være sexy.

- Vi vil vise at alle kvinner kan være sexy og hva som er «tilgjengelig» der ute på sjekkemarkedet. Skjønnheten og kjærlighet kan ikke måles og har ingen aldersgrense, skriver Agner.

For Marias del virker det som livet som en «sugar baby» til å være over. Selv om 32-åringen kun var medlem for en uforpliktende flørt, skriver Maria at hun har møtt en mann som hun nå er i et forhold med.