TINDERMATCH: Youtube-kanalen Whatever bestemte seg for å sjekke jenter respons på spørsmålet om de kunne tenke seg å ha sex.
TINDERMATCH: Youtube-kanalen Whatever bestemte seg for å sjekke jenter respons på spørsmålet om de kunne tenke seg å ha sex.

Dating-app

Mann spurte 1000 damer på Tinder om de ville ha sex med han. Dette er responsen

Blandet mottagelse.

Publisert

Datingapper som Tinder og Happn har flyttet mye av sjekketmarkedet fra nattklubber og barer til smarttelefonen og nettbrett.

Tinder skal ha blitt lastet ned rundt 500.000 ganger i Norge og rundt 60.000 nordmenn skal være på Happn.

Les også: Slik lykkes du på Tinder

Selv om de fleste der ute kanskje bruker appen som hjelpemiddel i jakten på en kjæreste, er det ingen tvil om at mange ser på slike apper som en måte å møte noen for litt uforpliktende lakengymnastikk.

Mannen bak Youtube-kanalen Whatever, er kjent for å koke opp såkalte "sosiale eksperimenter" og skjulte kamera-spøker.

Brian er mannen bak Youtube-kanalen Whatever. Han har tidligere utført "sosiale eksperimenter" der han eller en jentevenn har spurt fremmede av det motsatte kjønn om sex. Dette er statistikken så langt.
Brian er mannen bak Youtube-kanalen Whatever. Han har tidligere utført "sosiale eksperimenter" der han eller en jentevenn har spurt fremmede av det motsatte kjønn om sex. Dette er statistikken så langt. Foto: (Skjermdump Youtube/Whatever)

Nøkkelordet for stuntene er ofte sex. Tidligere har de sendt en mann ut på gate for å spørre damer om de kunne tenke seg å ha sex med han. De prøvde også det samme med en jente som forhørte seg blant menn.

Begge videoene ble sett millioner av ganger og nå er Whatever tilbake med en ny videoen.

Denne gangen har Youtube-kanalen forflyttet seg fra gata og tilbake til smarttelefonen. Etter å ha matchet med 1000 jenter, har de så fyrt av det noe direkte spørsmålet: "Hei. Vil du ha sex med meg?".

Det viser seg at responsen er bedre på nett enn i virkeligheten.

Flere av jentene svarte "ja", mens andre takket høflig nei eller ba han dra til dit pepper'n gror. Noen kontret med humor og vage svar.

Av de 1000 jentene Brian matchet med, var det 65 stykker som fjernet han etter de så spørsmålet. 189 jenter svarte, der av 25 klare "ja", 95 "nei" og "69" andre svare.

Personlig har jeg hatt minimal suksess med å presentere min personlige frimerkesamling, så kanskje det å være direkte er noe å prøve neste gang?

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Og om noen damer trenger tips til å matche med gutter, kan du jo se denne videoen:

Screen9v2

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her