Insider

«Insider» blir med norsk BDSM-klubb på en hyttetur utenom det vanlige

Mens noen pakker ut baggen og andre lager taco på kjøkkenet, blir Rakel pisket over baken i stua. - Jeg liker at han kan kontrollere meg og gjøre hva han vil med meg, forklarer hun.

Publisert

Hva er det som får folk til å tenne på brukte truser, kle seg i latex, binde hverandre fast og la seg bli slått?

Det prøver reporter Milda Melland å finne ut av i torsdagens episode av «Insider», et program som går under huden på en rekke miljø i inn- og utland som lever liv utenom det vanlige.

I sesongens første episode møter Melland personer som virkelig lever ut sine sexfantasier, og blir med Rogaland BDSM-klubb på hyttetur.

VIDEO: Se klipp fra hytteturen i toppen av artikkelen.

Klart råd til nybegynnere

Det ligger i kortene at Melland kan få sjansen til å utfordre sine egne grenser. For en nybegynner har klubbleder Carina Lund et klart råd.

- Hvis du er ny, så velg deg ut et par tre områder framfor å gape over hele spekteret. Da kan man risikere å få en skikkelig nedtur etterpå, sier hun.

Klubbens øvrige medlemmer kaster ikke bort tiden. Før Melland har fått pakket ut baggen er paret Frode og Rakel i gang med en «oppvarmingsrunde» hvor Rakel blir pisket over bakenden. Rund omkring går andre og steller med sitt. På kjøkkenet lages det taco.

For programlederen ble inntrykkene litt i meste laget.

- Jeg må bare bli vant. Det ble en litt brå overgang.

BDSM-PAR: Frode er den dominante og Rakel den underdanige når paret lever ut sine fantasier. Eller «dom» og «sub», som det heter i miljøet.
BDSM-PAR: Frode er den dominante og Rakel den underdanige når paret lever ut sine fantasier. Eller «dom» og «sub», som det heter i miljøet. Foto: Stillbilde fra serien (Insider)

- Liker smerten

Det er Frode og Rakels tredje hyttetur med BDSM-klubben. Paret forklarer hva som er tiltrekningen i forholdet hvor han er den dominante og hun den underdanige.

- Jeg liker veldig godt kontrollen. At han kan kontrollere meg og gjøre hva han vil med meg. Jeg liker ikke å innrømme det for meg selv, men jeg er også litt glad i smerten, sier Rakel.

- Det er mye det at han kan slå meg. At han kan kontrollere så mye at kan slå meg, og så er det gøy på en måte.

I løpet av kvelden får Rakel beskjed om å skifte til mindre klær og å sitte på gulvet, og adlyder straks.

«Men er det greit for deg?», vil Melland vite.

- Ja, det er det. Det kan virke litt merkelig at jeg liker å bli fortalt at jeg må sitte på gulvet, men det er liksom det som er greia, sier Rakel.

Frode understreker at det hele dreier seg om rollespill.

- Vi er jo først og fremst kjærester. Og jeg er ufattelig glad i henne og hun betyr veldig mye for meg. Jeg ville aldri gjort noe som gikk i mot hennes vilje eller noe hun blir lei seg for, sier Frode.

LÅST I LATEX: Denne innretningen er ikke for deg med klaustrofobi. Reporter Milda Melland holder ikke ut lenge.
LÅST I LATEX: Denne innretningen er ikke for deg med klaustrofobi. Reporter Milda Melland holder ikke ut lenge. Foto: Stillbilder fra serien (Insider)
Milda Melland er en av reporterne i Insider.
Milda Melland er en av reporterne i Insider.

Får prøve selv

Milda Melland får selve prøve en vakuuminnretning hvor hun blir sugd fast mellom to latexlaken med kun et pustehull til munnen. Det tar ikke lang tid før hun vil ut igjen ...

- Ok .. Puh! Å herregud, sier en mildt panikkslagen reporteren, før hun får summet seg litt.

- Men, ja, det var jo bedre enn jeg hadde trodd. Jeg kunne ha gjort det igjen. Det var en veldig «ut av deg selv»-opplevelse, men jeg tenner jo ikke på det. Det er ikke slik at jeg blir kåt av det, liksom. Men adrenalinet, det var digg.

Denne episoden av «Insider» kan strømmes gratis på Dplay her.Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her