Ditt sexliv

Glem G-punktet, forskerne har funnet den nye veien til orgasme

Glem G-punktet. Det er klitourivaginal stimulering som gjelder.

Publisert

Din leting etter det mytiske g-punktet kan være over!

Forskere har funnet at kvinner ikke har ett magisk punkt som gir nytelse. Det er snarere snakk om en større erogen sone som omfatter flere organer.

Studien samler de erogene sonene i det heller usexy begrepet klitourivaginal stimulering. Altså klito-uri-vaginal.

Begrepet er satt sammen av ordene klitoris, urinrør og vagina.

Kan gi de kraftigste orgasmene

Forskerne har funnet at stimulering av en kombinasjon av særlig vaginaveggen mot magen, urinrøret, skenes kjertler og klitoris kan gi vaginale orgasmer - de kraftigste orgasmene en kvinne kan få. Disse varer lenger og stråler gjennom hele kroppen.

VAGINAL ORGASME: Regnes som den kraftigste orgasme en kvinne kan få. Disse varer lenger og stråler gjennom hele kroppen.
VAGINAL ORGASME: Regnes som den kraftigste orgasme en kvinne kan få. Disse varer lenger og stråler gjennom hele kroppen. Foto: iStock Photo

- Ved hjelp av ultralyd fant vi at masturbasjon av ytre klitoris bare øker blodstrømmen til klitoris. Men indre stimulering gjennom penetrasjon kan øke blodstrømmen til alle de klitourivaginale områdene, sier forskningsleder Emmanuele Jannini.

HJELP Å FÅ: Mye forskning og industri er viet kvinnens orgasme, likevel er den innhyllet i både tabu og mystikk. I New York har en produsent av sexleketøy opprettet egne «utløsningsrom» hvor kvinner kan få hjelp til å få orgasme.
HJELP Å FÅ: Mye forskning og industri er viet kvinnens orgasme, likevel er den innhyllet i både tabu og mystikk. I New York har en produsent av sexleketøy opprettet egne «utløsningsrom» hvor kvinner kan få hjelp til å få orgasme. Foto: Splash News/hot Octopus (Splash News)

Så hvordan bruke denne forskningen i praksis?

Doggy style, hvor mannen penitrerer kvinnen bakfra, eller hvor hun sitter oppå ham er to av de beste stillingene for klitourivaginal stimulering, ifølge Jannini.

Å føre en eller to fingre inn i skjeden med håndflaten opp og så gjøre en "kom hit"-bevegelse med fingrene, stimulerer også riktig område, forklarer forskeren.

Vibratorer designet for å stimulere G-punktet hadde også effekt på en del av kvinnene i studien.

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.