FUKT MAGASIN: - Målet er å tilby det kvinnelige publikummet norskprodusert erotikk med uretusjerte kropper og troverdig stemning fusjonert med high-end fashion og kunst.
FUKT MAGASIN: - Målet er å tilby det kvinnelige publikummet norskprodusert erotikk med uretusjerte kropper og troverdig stemning fusjonert med high-end fashion og kunst. Foto: Stephen Butkus (Fukt)

FUKT magasin

Fukt er Norges nye, erotiske magasin

Satser på ny-erotikk og norske kvinner.

Publisert

Ordet "fukt" forbinder vi gjerne med noe en helst ikke vil ha i kjelleren. Og i kroppslig sammenheng er det vel heller ikke spesielt sexy. Det er likevel navnet to tidligere Westerdals-studenter har gitt Norges nye, erotiske magasin. Tanken er nettopp og ta det kleine i sex og erotikk.

- Navnet "Fukt" spiller litt på å gjøre sex mindre kleint. Med magasinet ønsker vi å skape den stemningen folk er i rett før sex. Og da blir man litt svett og litt våt, så det spiller litt på det. Og så ville vi ha et navn folk reagerer litt på, sier redaktør Anne Marte Stange Smebye til Side3.

Magasinet "Fukt" lages først og fremst med kvinnen i tankene. I tillegg til Anne Marte Stange Smebye er Maria Riis Rasmussen med som creative director.

Men selv om "Fukt" tar utgangspunkt i kvinnens seksualitet, er magasinet ment for menn også.

- Vi har laget det for kvinner, men vi ekskluderer ingen. Vi er ikke et feministmagasin, men fokuserer på den kvinnelige seksualiteten og vil gi et mer nyansert bilde på den. Vi er åpen for litt flere tolkninger av hva sex er for damer, hvordan og hvorfor damer er sexy, sier Anne Marte Stange Smebye.

Foto: (Fukt)
I det første nummeret bidrar bl.a. Marcel Leliënhof, Stephen Butkus, Ida Bjørvik, Amalie Winther, Olav Stubberud, Dag Knudsen, Endre Ruset og Brian Laroche. I tillegg har magasinet samarbeidet med flere unge, talentfulle nykommere både innen foto og tekst.
I det første nummeret bidrar bl.a. Marcel Leliënhof, Stephen Butkus, Ida Bjørvik, Amalie Winther, Olav Stubberud, Dag Knudsen, Endre Ruset og Brian Laroche. I tillegg har magasinet samarbeidet med flere unge, talentfulle nykommere både innen foto og tekst. Foto: (Fukt)

Før magasinet startet produksjonen, gjennomførte de en spørreundersøkelse blant norske menn og kvinner. Her kom det fram at nordmenn savner realistisk sex, og vil ha noe mer enn den stiliserte nettpornoen. Dette er tomrom "Fukt" satser på å fylle.

- Vi satser på stemning, personlighet og story. Samtidig gir vi erotikken en slags oppussing, gjør den litt mer ufarlig. Så vi drar inn mote og bruker eksperter til å heve nivået og gjøre det smakfullt.

Foto: Stephen Butkus (Fukt)

Magasinet lanseres i første omgang digitalt på iPad, den 30. april 2015. Prisen er ikke klar, men blir "omtrent som en caffe latte", forklarer redaktøren.

- Målet er å tilby norskprodusert erotikk med uretusjerte kropper og troverdig stemning fusjonert med high-end fashion og kunst. Innholdet er skapt fra en kvinnes synspunkt og resultatet er vakre, sexy og pirrende fotografier, sier Maria Riis Ramsussen i en pressemelding.

Her heter det videre at "Fukt er tydelig inspirerte av utenlandsk neo-erotikk, og introduserer den norske kvinnen som et seksuelt vesen på hennes egne premisser".

I det første magasinet er det således den skjebnesvangre kvinnen - femme fatale - som er toneangivende for innholdet. Med seg på laget har duoen hentet inn både proffe fotografer og nye talenter.

Den offisielle nettsiden fuktmag.com er i skrivende stund uten innhold, men nysgjerrige kan ta en titt på Facebook og følge magasinet på Instagram.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her