TIPS: En undersøkelse utført i USA har kommet frem til noen forskjellige tips for å gi din partneren en serieorgasme.
TIPS: En undersøkelse utført i USA har kommet frem til noen forskjellige tips for å gi din partneren en serieorgasme.

Ditt sexliv

Forskere har funnet veien til serieorgasmer, og den er kronglete som en tredjegradslikning

Undersøkelse mener å ha funnet tre veier til Rom.

Publisert

Nytt år, nye muligheter. En studie utført av forskere ved Universitetet i Indiana i samarbeid med seksualundervisnings-nettsiden OMGYES, har hatt som mål å finne ut hvordan man lettest kan få en kvinne til å få serieorgasme.

I undersøkelsen deltok 1055 kvinner i alderen 18 til 95 år. Forskerne utførte dybdeintervjuer med kvinnene. Blant spørsmålene som ble stilt, var seksuelle preferanser og hvordan de best oppnår en orgasme.

Kun 18 prosent av kvinnene opplyste at seksuelt samleie var nok for å oppnå orgasme. 34 prosent av de spurte kvinnene opplyste at stimulering av klitoris under samleie var nødvendig for å oppnå orgasme.

Forskerne gikk så mer konkret til verks for å finne ut nettopp hvordan de ønsket å bli befølt av partneren for å oppnå en orgasme. Forskerne spurte kvinnene om de har opplevd en serieorgasme i løpet av livet, noe 47 prosent kunne bekrefte at de hadde, skriver nettsiden Ibtimes.

Det er hovedsakelig tre tips fra undersøkelsen som etter sigende kan sende din bedre halvdel til O-town gjentatte ganger.

1. Gjenta én bevegelse kontinuerlig og i jevnt tempo

Skal man tro resultatene i undersøkelsen, kan metoden for å oppnå én orgasme også å gi henne serieorgasme. Vi hører ofte at variasjon er nøkkelen til suksess, men ifølge lederen for undersøkelsen og sexspaltist Debby Herbenick i magasinet Men's Health, er jevnt tempo og kontinuerlig bevegelse nøkkelen til suksess.

34 prosent av kvinnene i studien oppga at kontinuerlig stimuli på samme måte var det som fikk dem til å få orgasme første gang, og som ville få dem til å serieorgasme.

- Dette betyr at hun enten ønsker at du berøre henne på samme sted som du gjorde tidligere, eller med samme rytme og tempo, sier Herbenick.

Les også: Fire sexstillinger som gir henne raskere orgasme

Hva som er riktig tempo, rytme og sted er det dog bare din partner som har svaret på. Det var nemlig forskjellige svar kvinnene som deltok i undersøkelsen oppga når det kom til spørsmålet om hvordan og hvor de ønsket å bli tatt på klitoris.

Der rundt 45 prosent av kvinnene fortalte at de foretrakk å bli befølt over, under eller ved siden av klitoris, var opp-og-ned bevegelse foretrukket av 64 prosent av de spurte. 52 prosent foretrakk en sirkulær bevegelse.

- Etter en kvinnes første orgasme, er det noen menn som trekker seg unna med tanken om at klitoris er for sensitiv. Det er altså ikke tilfelle, opplyser Herbenick.

2. Oppbygning av intensitet hjelper

Men det er åpenbart flere veier til Rom. I undersøkelsen opplyste samtidig 53 prosent av kvinnene at de lettest oppnådde serieorgasme dersom partneren deres «returnerte» til punktet hun best likte å bli befølt, for så å bygge opp moment og øke intensiteten sakte, men sikkert.

- Noen kvinner ønsker at man returnerer til nytelsespunktet, men da med en lavere intensitet. Andre kan trenge en liten pause fra den type stimulering som fikk dem til å oppnå orgasme første gang, forklarer Herbenick.

Les også: Oralsex er den raskeste veien til orgasme

Ett råd er å berøre stimulere andre sensitive og følsomme deler av kroppen hos en kvinne etter hun har opplevd sin første orgasme, slik at hun kan slappe av før runde nummer to.

3. Varier hvor du tar på henne

Rundt 33 av kvinnene som deltok i undersøkelsen opplyste at det å variere hvor du tar på henne etter den første orgasmen, kan være behjelpelig i veien til serieorgasme.

Herbenick forklarer at dersom hun liker at du tar på klitoris i en sirkelbevegelse for å oppnå orgasme, kan det å variere bevegelsen eller ta på henne på en annen måte, hjelpe henne i å nå målet i runde to.

Herbenick legger til at det ikke bare er hender som må brukes, men også munnen og sexleketøy om det er å foretrekke.

Så der har du det. Enten én bevegelse i jevnt tempo, eller hovedsakelig en bevegelse, men med økende tempo, eller å glemme alt det og variere hvor du tar på henne. Lett som en plett.

Da er det bare å ønske lykke til i jakten på orgasmen.

Se også:

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.