NY JOBB?: Den britiske sexbutikken LoveWoo jakter nå på ny tester av sexleketøy.
NY JOBB?: Den britiske sexbutikken LoveWoo jakter nå på ny tester av sexleketøy. Foto: (iStock/Illustrasjonbilde)

Ditt sexliv

Du kan nå tjene 280.000 kroner i året for å onanere på heltid

Sexbutikk jakter på ny anmelder.

Publisert

Du er kanskje tilbake på jobb etter ferie, men drømmer fortsatt om late dager på ryggen med en iskald øl i hånden. Dersom den tanken ikke slipper og det frister med et jobbskifte, kan vi fortelle deg om en ledig stilling som kan vise seg å være akkurat hva du trenger.

Den britiske sexbutikken LoveWoo jakter nemlig på en heltid tester av sexleketøy, skriver BBC.

Jobben krever en del arbeid hjemmefra, så kun tre av ukens fem arbeidsdager skal tilbringes på kontoret. De resterende dagene tilbringes hjemme der du skal teste ut butikkens varelager - alt fra sexleketøy og erotiske spill til sexy undertøy.

Testeren må skrive anmeldelser av produktene og komme med forslag til eventuelle forbedringer. I tillegg må man skrive om sextips og andre artikler for LoveWoos nettside.

Man må også gi en hjelpende hånd til kunder som måtte ha spørsmål om produkter.

Lønnen ligger på 28.000 pund i året (cirka 286.000 norske kroner i dagens kurs), noe som er gjennomsnittslønnen i Storbritannia. Foruten fri tilgang på LoveWoos produkter får testeren også ubegrenset med feriedager, fri på egen bursdag og tilgang til selskapets feriehus.

Om denne jobben høres ut som noe for deg, krever LoveWoo at interesserte kandidater sender inn en søknad i form av en sexleketøy-anmeldelse. CV og noen ord om deg selv kommer i tillegg.

Stillingen er åpen for både kvinner og menn.

Selskapet oppfordrer til videosøknader, men understreker at den kan helst gjøres utenfor soverommets fire vegger.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = "https://www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));