SMART TRIKS: Vil du matche med flere vakre kvinner? Da anbefaler datingekspert å la vennene dine lage profilen din.
SMART TRIKS: Vil du matche med flere vakre kvinner? Da anbefaler datingekspert å la vennene dine lage profilen din. Foto: iStock Photo

Dating

Datingekspert hevder smart Tinder-triks vil gi flere matcher

Og den ene tingen du aldri burde gjøre.

Publisert

Måten man sjekker opp folk og dating har endret seg drastisk de siste årene. Der man tidligere måtte ha seks-syv halvlitere innabords før man våget seg bort til drømmekvinnen på dansegulvet, er hun nå tilgjengelig med noen tastetrykk på mobiltelefonen.

I dagens sjekkemarked er det minst like viktig å kunne være vittig over tekstmelding som det er å være en hyggelig og ordentlig i det virkelige liv.

Men for å treffe en potensiell kjæreste (eller one night stand, alt ettersom), hvordan burde du gå frem?

Skuespiller, manusforfatter, produsent og selverklært dating-ekspert Chad Mountain, (ja, visstnok hans virkelige navn) har i et intervju med nettsiden Brobible kommet med sine beste tips for å lykkes på dating-apper.

- Å være singel i en alder av 35 år har gitt meg muligheten til å møte og gå ut med en rekke forskjellig type kvinner, der jeg har klart å ødelegge vært eneste forhold. Men det har også gitt meg muligheten til å lære av mine feil, sier han med galgenhumor i intervjuet.

Av flere tips Mountain kommer med, er det ett han mener er viktigere enn andre i håp om å få napp på dating-apper.

- Ikke lag profilen din selv, men få dine venner til å gjøre det. De vil nok ha et mer ærlig og oppriktig bilde av deg enn du har selv, råder 35-åringen.

Så hva gjør du om du skulle få en match?

- Vær snill, hyggelig og virk interessert. Still henne spørsmål, men ikke fyr løs med 20 spørsmål på en gang. Du trenger kanskje ikke åpne med å spørre om personnummer, adresse og hvor mye hun har i banken, sier Mountain.

Chad Mountain har etter 35 år som singel noen datingtips å komme med for dem som er aktive på dating-apper.

View this post on Instagram

Sunset photo with bae. Love you boo. #Blessed

A post shared by Chad Mountain (@chad_mountain) on

I dagens verden er jo spørsmål om man skal vekke Sherlock Holmes-instinktene og starte detektivarbeidet rundt personens sosiale medie-kontoer. Ifølge Mountain er svaret avhengig  av hva slags type person du er.

- Om du er utrolig talefør, så anbefaler jeg deg til å vente med det. Er du derimot en mer beskjed type, kan det være smart å ta en liten titt. På den måten kan du se om dere har noen felles interesser du kan ta opp som samtaleemne, foreslår dating-eksperten.

Dersom ikke liker noen av rådene mister Mountain kommer med, kan du sjekke ut Side3s prat med den norske datingeksperten Espen Korsvik.

Se også:

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.