DÅRLIG STEVNEMØTE: En dame i USA fikk et noe overraskende brev i posten etter en mislykket date. Illustrasjonsfoto.
DÅRLIG STEVNEMØTE: En dame i USA fikk et noe overraskende brev i posten etter en mislykket date. Illustrasjonsfoto. Foto: (Colourbox.com/Illustrasjonsfoto)

Dating

Da kvinnen ikke tok kontakt etter stevnemøtet fikk hun et uventet brev i posten

Er dette veien å gå etter en skuffende date?

Publisert

I dagens digitale verden er kunststykket å få ordnet seg et stevnemøte blitt drastisk mye lettere. Der du tidligere måtte ha minst fire-fem øl innabords før du turte å ta sjansen på å forhøre deg om et telefonnummer, er det i dag flere titalls apper som kan hjelpe deg å komme i kontakt med en potensiell kjæreste. Tinder, Bumble og Happn er bare noen av datingappene som gjør veien til kjærligheten mye kortere.

Men da stevnemøtet endelig er i gang, dukker det evige spørsmålet opp: Hvem burde betale for gildet?

For alle menn som er vokst opp i et møblert hjem, er det kanskje en naturlig refleks å plukke opp regningen. Men i dagens sjekkemarked, der stevnemøter skjer oftere enn motvillige beklagelser fra Sylvi Listhaug, kan det å være en gentleman bli en dyr affære. Om det i tillegg kun blir med det ene stevnemøtet, kan det føles som en dårlig investering i kjærlighetslivet.

Betaling-problematikken var det en gentleman som nylig løste meget så elegant, spør du oss.

Burde kvinner betale på første stevnemøte? Hør podcasten Hun vs. han diskutere temaet.

En amerikansk kvinne ved navn Amanda Burnett fikk nemlig tilsendt en faktura i posten fra en mann hun hadde vært på stevnemøte med, skriver BroBible. Ifølge Burnett selv, svarte hun ikke på mannens sms etter stevnemøtet. Det falt ikke i god jord hos den utkårede, for noen uker etter middagen mottok hun en regning i posten på 39,52 dollar (307 kroner). På regningen stod det oppført en drink, en øl og noen pulled pork-tacos.

Burnett la ut bilde av fakturaen på Twitter med teksten «en fyr sendte meg en regning for stevnemøtet, fordi jeg ikke svarte han på tekstmelding. Det er umulig å finne på noe slikt».

FAKTURA: Dette var regningen Amanda Burnett sier hun mottok noen uker etter den dårlige daten. På fakturaen var måltidet og drikken hun hadde konsumert under stevnemøtet.
FAKTURA: Dette var regningen Amanda Burnett sier hun mottok noen uker etter den dårlige daten. På fakturaen var måltidet og drikken hun hadde konsumert under stevnemøtet. Foto: (Twitter/Amanda Burnett)

Burnett fulgte opp meldingen med en skjermdump av en tekstmelding fra samme fyren. Der stod det i klartekst at det ville løpe renter på fakturaen, dersom hun ikke betalte innen forfallsdato.

RENTER: Burnett fikk klekkelig beskjed om å betale innen forfall dersom hun ikke ønsket at det skulle løpe renter på fakturaen.
RENTER: Burnett fikk klekkelig beskjed om å betale innen forfall dersom hun ikke ønsket at det skulle løpe renter på fakturaen. Foto: (Twitter/Amanda Burnett)

Det tok ikke lang tid før internett hadde plukket opp tweeten og den fikk virale ben å løpe på. I etterkant har en rekke medier omtalt twittermeldingen. Meldingen har senere blitt slettet fra Twitter, noe som selvfølgelig stiller spørsmålet ved historiens legitimitet.

Om historien er sann, er det i hvert fall en mann med mye humor. Fakturanummer er selvfølgelig 69.

Burde kvinner betale på første stevnemøte? Hør podcasten Hun vs. han diskutere temaet.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her