Foto: Knut Yrvin (Miss Norway/Pressefoto)

Miss Norway

Disse to jentene skal representere Norge i Miss World og Miss Universe

Celine Herregården og Kaja Caroline Kojan vant missekonkurranse.

Publisert

Lørdag 29. juli ble det klart hvilke to kvinner som skal representere Norge i henholdsvis Miss World - og Miss Univers-konkurransen 2017.

18 år gamle Celine Herregården fra Drammen ble kåret til Miss World Norway. Drammenseren skal dermed representere Norge under årets Miss World-kåring som avholdes 18.november i Sanya, Kina.

Dato og sted for årets Miss Univers-konkurranse arrangeres er enda ikke fastsatt, men hvem som vil representere Norge er. Den heldige ble Kaja Caroline Kojan (19).

Men det var en lang konkurranse for kvinnene som deltok i konkurransen. Av de 120 påmeldte hadde kun 15 personer blitt plukket ut til å konkurrere om de to endelige plassene i Oslo. Finalen ble avholdt på Wallmans i hovedstaden.

Misse-konkurransens egen hjemmeside skriver at de 15 finalistene ikke bare "må gå ut og se bra ut på bilder og scenen, men har også fått poeng basert på andre aktiviteter". Juryen har blant annet vektlagt evnen til å markedsføre seg selv, veldedighetsarbeid og om de er i stand til å utføre representere Norge på en profesjonell og ydmyk måte.

Viafree har laget en episode av finalen. Den kan du se under her:

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.