Foto: Getty Images/Wikimedia Commons - montasje Side3.no

Diktatorenes absurde sexliv

Like gale på privaten.

Publisert

Å være diktator kan være et anstrengende yrke.

Ikke bare må du passe på at du får tilrøvet deg alt av landet du styrers verdier og ressurser, du må også organisere regjeringen slik at familie og venner kommer til i viktige posisjoner, finne opp elleville lover og regler, og ikke minst begå en lang liste grusomme forbrytelser mot befolkningen.

Ja, en diktators liv er ingen dans på roser, og for å slappe av og få utløp for all frustrasjonen som kan bygge seg opp i løpet av en lang arbeidsdag, er det ingenting bedre enn en runde med litt lakengymnastikk.

Men som en diktator er du som oftest en, mildt sagt, eksentrisk person, noe som også vil gjenspeile seg i dine preferanser på soverommet.

I forfatter Mikael Hems bok «Kanskje jeg kan bli diktator», får vi i et lite innblikk i en rekke kjente diktatorers sexliv.

Gulldusj og S/M

Ingen presentasjon trengs av den lille mannen med den distinktive barten, og de fleste sider av Adolf Hitlers galskap er viden kjent.

Det du dog kanskje ikke visste var at Hitler hadde klare masochistiske trekk, og da spesielt på soverommet.

Nazilederen skal ved en anledning ha invitert den 19 år gamle filmstjernen Renate Müller hjem til seg. For å komme i riktig stemning og imponere den vakre 19-åringen, fortalte Hitler en rekke grusomme detaljer om hvordan Gestapo torturerte tilståelser ut av sine ofre. Etter forspillet ledet Hitler Müller inn på soverommet.

Her skal de ha kledt av seg, før Hitler så la seg ned på gulvet foran skuespillerinnens føtter og ropte: «Jeg er skitten og uren. Slå meg! Slå meg!».

Foto: Getty Images

19-åringen skal senere ha avslørt ovenfor filmregissøren Alfred Zeisler at diktatoren tvang henne til å gjøre enda verre ting, ting hun ikke kunne få seg til å snakke om.

Foto: Wikimedia Commons

Vi kan også nevne at Hitler innledet et forhold til sin egen niese, Geli Raubal, på 1920-tallet. Ifølge kilder skal Hitler ha likt det når Geli satt på huk over ansiktet hans, før hun tisset på ham i det han nådde klimaks.

Også nazilederens mangeårige kjæreste, Eva Braun, hintet om Hitlers noe spesielle preferanser på soverommet og skrev blant annet om sine problemer i dagboken sin: «han trenger meg bare til enkle formål. Dette er idiotisk».

Kong Mswati III–Swaziland

Som konge har du mange plikter: kutte snoren til nye bruer, vinke fra slottsbalkongen på nasjonaldagen og selvfølgelig ha sex med to okser i løpet av året.

Vent.

Hva?

Jo da, du leste riktig. Ha sex med, ikke bare én, men to okser.

Dette noe bisarre ritual er noe kong Mswati av Swaziland visstnok må utføre hvert år under Incwala-festivalen i Swaziland.

Festivalen har lange tradisjoner i det afrikanske kongeriket, og begynner i desember og varer ut januar. Ifølge forfatter Hem er meningen med festivalen å markere kongens tilbakekomst til det offentlige liv og bidra til å befeste kongens makt i kongeriket.

Festivalen har alltid vært preget av hemmelighetskremmeri og mystikk, og få utenfor kongeriket har fått innsikt i hva som egentlig foregår under festivalen.

Dette endret seg midlertidig da en tidligere festivaldeltaker og medlem av kongens regime, Sithembiso Simelane, for noen år tilbake valgte å dele de mange myteomspunnede ritualene med sine venner på Facebook.

Foto: Wikimedia Commons

Simelane skrev blant annet om hvordan Mswati har rituell sex med okser.

Visstnok skjer ritualet i to omganger, der første fase innebærer at en gruppe unge menn uskadeliggjør en okse, som de så fører til en ventende og naken konge.

Kongen har så sex med oksen til punktet like før han ejakulerer. Men før kongen ejakulerer, henter man et horn, slik at han kan ejakulerer inn i dette hornet.

Sæden blir så blandet med maten man serverer folket som deltar på festivalen.

Foto: Wikimedia Commons

Fase to iverksettes neste morgen, da en ny okse blir fanget. Denne oksen blir ikke uskadeliggjort, men heller bare holdt i ro mens kongen kjører på. Etter han har gjort seg ferdig, blir den kongelige pensinen rengjort, før han har offentlig sex med to av sine koner.

Oksen i «fase to» blir benyttet i «fase en» året etter.

Og sånn går no dagan.

Kongehuset i Swaziland har aldri kommentert påstandene, men etter historien om dyresex begynte å spre seg i 2011, advarte kongen mot «misunnelige mennesker som ønsker å skade Swazilands økonomi».

Som far så sønn

Det er vel ikke mulig å ramse opp en diktatorers forlystelser utenom å nevne verdens mest kjente diktatur, Nord-Korea.

Både far Kim Il-sung og sønn Kim Jong-Il skal begge hatt sine doser med utenomekteskapelige eskapader, men en mer systematisk oppdeling og organisering av gledespiker har du kanskje ikke vært borti.

Ifølge Jong-Ils tidligere livvakt, Kim Myong-chul, skal far og sønn ha hatt en rekke nytelsesgrupper spredt utover hele landet, tilgjengelige 24 timer i uken.

Alle jentene ved disse «nytelseshusene» hadde sine spesialiteter og ferdigheter, dog ikke alle av den seksuelle art.

Foto: Getty Images

Jentene var delt opp i forskjellige grupper, der noen av jentene ga massasje, andre sang, mens noen spilte instrumenter.

Mi Hyang var femten år da hun ble med i en av disse gruppene, og hun kunne fortelle hvordan jentene fikk seks måneders opplæring og måtte skrive en ed i blod fra sine egne fingre, før de fikk æren av å være med.

Jentene måtte også være uten arr og ha myke kropper.

Ettersom Il-jong var av den lave sorten (diktatoren var så sensitiv for høyden sin, at han sørget for at det ikke eksisterte noen offisielle dokumenter som dokumenterer høyden. Man anslår allikevel at han var rundt 160 centimeter høy), kunne ingen av kvinnene være over 165 centimeter.

Foto: getty images

Rundt 2000 kvinner eksisterte i slike lag over hele Nord-Korea, skal vi tro livvakten.

Italiensk sjarmør

Han hadde ikke bart, men Benito Mussolini var italiener og var leder for fascistpartiet og statsminister i Italia, noe som oftest er nok for å bli en skjørtejeger av rang.

Selv om Mussolini var både var gift og hadde en «fast» elskerinne, Claretta Petacci, visste «Il Duce» hvordan han skulle underholde seg selv på regntunge dager.

Mussolinis appetitt for kvinner var stor, og fascistlederens tidligere tjener Quinto Navarra, har i etterkant fortalt at den tidligere statsministeren fikk sendt kvinner til kontoret sitt hver eneste ettermiddag til han ble avsatt, noe som betyr en periode på 14 år.

Foto: Getty Images

Med andre ord har den italienske hingsten hatt sex med over 5000 kvinner, et tall selv legenden Rune Rudberg vil ha problemer med å slå.

Om du legger til et par fascistjenter utenom ettermiddagskosen, er det trygt å anse den avdøde statsministeren som en real sexmaskin, noe han også beskjedent innrømmet til Petacci ved å omtale seg som «din kjempe».

Foto: Getty Images

Men om du tror mange hakk i beltet gjør deg til en omtenksom og flink elsker, bør du tro om igjen.

Mussolini oppførte kvinnene som besøkte kontoret kun som «fascistiske gjester» i besøksboken, og nøyde seg som oftest kun med en kjappis over skrivebordet, der han visstnok ikke engang gadd å ta av seg klærne.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her