<b>SINGEL: </b>Yanet Garcia blir av mange omtalt som «verdens mest sexy værdame». Nå er hun singel fordi ekskjæresten ville prioritere å bli best i spillet «Call of Duty».
SINGEL: Yanet Garcia blir av mange omtalt som «verdens mest sexy værdame». Nå er hun singel fordi ekskjæresten ville prioritere å bli best i spillet «Call of Duty». Foto: Instagram

Singellivet

«Verdens mest sexy værdame» er blitt singel

Og du vil aldri gjette hvorfor kjæresten hennes gjorde det slutt.

Publisert

Værdame, modell, skuespiller, programleder og Instagram-kjendis Yanet Garcia (27) er blitt singel.

Garcia tok internett med storm i 2015, da noen begynte å dele hennes værmeldinger på nettsamfunnet Reddit. Hun ble raskt døpt til «verdens mest sexy værdame» og medier over hele verden omtalte suksessen hennes.

Etter den tid har karrieren tatt av, og 27-åringen har blitt en sosial medie-stjerne. Hun har over 6.5 millioner følgere på Instagram, over 650.000 følgere på Twitter, vært forsidepike for Maxim og var nylig medprogramleder for et fotballprogram som fulgte hjemlandet Mexico i fotball-VM.

Hun har også vært skuespiller i en meget populære såpeserie.

Med andre ord, drømmedame for mange.

Dumpet til fordel for «Call of Duty»

Garcia har de siste årene pendlet mellom hjemlandet og USA, hvor kjæreste og Youtube-stjernen Douglas «FaZe Censor» Martin (23) bor. I tillegg til å lage Youtube-videoer for sine over 2,5 millioner abonnenter, er Martin profesjonell gamer. Han spiller hovedsakelig spillet «Call of Duty», noe han satser stort på.

Og det er nettopp spillingen som skal være én av årsakene til bruddet. I en video han har delt med fansen på Youtube, forteller Youtuberen at det har blitt for vanskelig for han å opprettholde avstandsforholdet, samtidig som han sikter seg inn på å bli en av de beste i verden i «Call of Duty».

- Tidligere var det lettere for meg å reise ned å treffe henne (i Mexico, red. anm.). Nå har jeg forpliktelser, forteller Martin i videoen.

- Jeg har signert en kontrakt. Jeg har forpliktelser seg må forholde meg til. Jeg ønsker ikke å slå opp, men dette er karrieren jeg ønsker meg, fortsetter han.

- Jeg ønsker å vinne en ring. Jeg ønsker å vinne et verdensmesterskap. Det jeg ønsker aller mest for øyeblikket er å vinne i «Call of Duty», fordi jeg elsker det så mye. (...) Jeg kommer til å gjøre det som kreves for å bli en mester, skriver LadBible.

Martin legger til at ekskjæresten er en «fantastisk, smart og lojal kjæreste».

Sønderknust

Foruten en melding på Twitter med bare teksten «sønderknust», har ikke Garcia kommentert bruddet.

Skal vi dog dømme utifra Instagram-kontoen hennes, burde ikke 27-åringen ha problemer med å finne seg en ny kjæreste når den tid kommer.

View this post on Instagram

Happy Father's Day ❤️

A post shared by Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) on

View this post on Instagram

I love you guys ❤️

A post shared by Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) on

View this post on Instagram

The memories will always remain ❤️

A post shared by Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) on

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her