<b>MISS BUMBUM 2017: </b>Her er noen av kvinnene som deltok i den nasjonale konkurransen Miss Bumbum i Brasil 2017. Nå skal kåringen arrangeres internasjonalt.
MISS BUMBUM 2017: Her er noen av kvinnene som deltok i den nasjonale konkurransen Miss Bumbum i Brasil 2017. Nå skal kåringen arrangeres internasjonalt. Foto: Leo Marinho / Splash News / Scanpix

MISS BUMBUM WORLD

Nå skal de kåre verdens fineste rumpe

Miss Bumbum World blir en global konkurranse om verdens fineste rumpe.

Publisert Oppdatert

Siden 2011 har Miss Bumbum vært en årlig konkurranse i rumpegale Brasil. Det er intet mindre enn landets flotteste bakende som skal kåres, og kåringen er blitt meget populær. I 2017 var det 17 millioner brasilianere som stemte.

Nå annonserer arrangøren en ny og internasjonal kåring, «Miss Bumbum World».

I den internasjonale rumpekåringen kan kvinner fra hele verden delta.

Vinneren kan med rette skryte av å ha «verdens fineste rumpe».

I Brasil blir vinneren umiddelbart rikskjendis og får i tillegg forskjellige oppdrag til en verdi tilsvarende om lag 150.000 kroner.

I 2017 var det Rosie Oliveira som vant kåringen.

Den internasjonale kåringen har kommet i stand etter at kvinner over hele verden skal ha bedt om å få delta i konkurransen.

Miss Bumbum har fått kritikk for å objektivere kvinner og for å fremme en nedsettende holdning overfor kvinner.

Cacau Oliver er mannen bak konkurransen. Han kritiseres på sine side missekåringer som Miss America for at deltagerne ikke lenger skal stille i bikini, og mener kåringen er utdatert.

- Hvert år mottar vi e-poster og meldinger fra kvinner verden over. Det er derfor vi arrangerer «Miss Bumbum World». Jeg tror tusenvis av kvinner vil melde seg på, sier han.

- Å forby bikinier fra catwalken viser bare hvor utdatert Miss America og andre skjønnhetskonkurranser er blitt. Mens folk mister interessen for de missekåringene fordi de bare viser stereotyper, fortsetter Miss Bumbum å fascinere verden over.

- Vi aksepterer kvinner som de er, i alle former og størrelser og vi er ikke redd for å feire kvinnens vakre, naturlige former, sier Cacau i en kommentar.

Erika Canela ble kronet med Brasils flotteste rumpe i 2016:

I «Miss BumBum World» finnes det ingen regler for hvor stor eller liten enden kan være, men kirurgiske inngrep er strengt forbudt. Alle rumper i konkurransen skal være naturlige.

Det er kun én kvinne fra hvert land som kan være med i finalen, men det er ingen begrensning på antall land som kan delta.

En kan melde seg på konkurransen fra 1. desember 2018. Vinneren kåres i mars 2019 på et show i Miami, USA.

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.