STILIG DAME: Den stadig like vakre Heidi Klum (44) foretrekker å sole seg toppløs, og har ingen planer om å slutte med det.
STILIG DAME: Den stadig like vakre Heidi Klum (44) foretrekker å sole seg toppløs, og har ingen planer om å slutte med det. Foto: Jamie McCarthy / WireImage (Getty Images)

Nesten-nudisten

Heidi Klum soler seg toppløs: - Jeg elsker å vise frem mine kvinnelige former

Heidi Klum (44) har planer om sole seg toppløs i mange, mange år til.

Publisert Oppdatert

Supermodell Heidi Klum har en greie for å sole seg toppløs. Hun kaster bikinien titt og ofte, og det har hun ikke tenkt til å slutte med på lenge.

- Jeg elsker å vise frem mine kvinnelige former. Jeg føler meg fremdeles sexy og jeg vil være sexy, og da spiller det ingen rolle om jeg er 43 eller 25, sier Heidi Klum i et tidligere intervju med magasinet People.

- Jeg kommer antagelig til å være hun dama på stranda uten topp når jeg er 60.

Den frilynte 44-åringen fronter i 2018 forsiden til vårnummeret av herremagasinet Maxim uten en tråd på overkroppen og med bare en velplassert tittel til å skjule brystvortene.

En fri person

Til People forteller supermodellen, som har tjent en formue på kroppen sin, at hun har et avslappet forhold til hvordan alderen forandrer utseendet.

- Kanskje magen og puppene mine ikke kommer til å se ut som i dag. Men det er bare slik jeg er. Jeg er en fri person. Nesten som en nudist. Fryktløs, sier Klum.

Til Halloween for noen år tilbake kledte Heidi Klum seg ut som en gammel dame. Men det virker ikke som om modellen frykter alderdommen i særlig grad.

Foto: Jennifer Graylock/INFphoto (Bulls)

- En kropp er fremdeles vakker når den blir eldre. Du trenger ikke å gjemme deg under et telt bare fordi du ikke har huden til en 20-åring lenger.

Til Maxim innrømmer modellen likevel at alder og modellyrket ikke er en helt problemfri kombinasjon.

- Nesen minne ville gro som Pinocchios hvis jeg sa at det ikke følger noe press med å bli eldre. Jeg kan se på bilde av meg selv som 24-åring og selvsagt er jeg annerledes som 44-åringen og etter å ha født fire barn.

- Men igjen, det handler om våre komfortabel med deg selv og det du ser i speilet. Jeg klamrer meg ikke fast til fortiden eller søker etter ungdomskilden. Vi kommer alle til å eldes, så jeg prøver å omfavne det, men ikke uten litt kamp først, sier Klum til magasinet.

Nylig ferierte Klum i byen Cabo San Lucas i Mexico sammen med sin nye kjæreste, den tyske musikeren Tom Kaulitz (28). I sedvanlig stil unngår Klum skillemerker etter bikinien.

De to har vært et åpent par siden mars 2018. Klum og kunsthandleren Vito Schnabel (31) skilte lag i september 2017.

NY KJÆRESTE: Supermodellen Heidi Klum har fått seg en ny kjæreste etter bruddet med kunsthandleren Vito Schnabel i september 2017. Den tyske musikeren Tom Kaulitz er 16 år yngre. Her slapper de de to av med en øl på bassengkanten på ferie i Mexico.
NY KJÆRESTE: Supermodellen Heidi Klum har fått seg en ny kjæreste etter bruddet med kunsthandleren Vito Schnabel i september 2017. Den tyske musikeren Tom Kaulitz er 16 år yngre. Her slapper de de to av med en øl på bassengkanten på ferie i Mexico. Foto: Clasos.com.mx / Splash News (Scanpix)
FIREBARNSMOR: Heidi Klum var mellom 2005 og 2012 gift med sangeren Seal. De to har fire barn sammen.
FIREBARNSMOR: Heidi Klum var mellom 2005 og 2012 gift med sangeren Seal. De to har fire barn sammen. Foto: Clasos.com.mx / Splash News (Scanpix)
STADIG TOPPLØS: Heidi Klum blir stadig avbildet toppløs. Her (fra venstre) på St. Barth i Frankrike, i Porto Cervo på Sardinia og i Tulum i Mexico sammen med Vito Schnabel.
STADIG TOPPLØS: Heidi Klum blir stadig avbildet toppløs. Her (fra venstre) på St. Barth i Frankrike, i Porto Cervo på Sardinia og i Tulum i Mexico sammen med Vito Schnabel. Foto: (Bulls)
MODELLIV: Heidi Klum sammen med Victoria's Secret-modellmakker Gisele Bundchen i 2003.
MODELLIV: Heidi Klum sammen med Victoria's Secret-modellmakker Gisele Bundchen i 2003. Foto: SONIA MOSKOWITZ / GLOBE PHOTOS (Bulls)

Fra modell til supermodell

Klum startet modellkarrieren i Tyskland i 1992 da hun vant modellkonkurransen "Model 92".

Hun ble verdenskjent etter at hun opptrådte i Sports Illustrateds badedraktnummer og som undertøysmodell for Victoria's Secret.

Heidi Klum prydet forsiden av Sports Illustrateds badedraktnummer i 1999 - syv år etter at hun startet karrieren som modell.

Sports Illustrated Swimsuit Issue har vært en årlig utgivelse siden 20. januar 1964.

Å havne på forsiden av magasinet regnes som et tegn på å gå fra modell til supermodell, ifølge skribenten Bryan Curtis.

FORSIDEPIKE: Heidi Klum pryder forsiden av Sports Illustrated Swimsuit Issue.
FORSIDEPIKE: Heidi Klum pryder forsiden av Sports Illustrated Swimsuit Issue. Foto: Faksimile (Sports Illustrated)

Magasinet krediteres dessuten med å ha gjort bikinien til en legitim klesdrakt.

Det var redaktør Andre Laguerre som kom på ideen å gi ut et nummer med en vakker kvinne i bikini på forsiden. Målet var å øke salgstallet i de normalt trege vintermånedene. Han ga oppdraget til motereporteren Jule Campbell. Det første nummeret hadde den ukjente frisøren Babette March på forsiden, men siden har modeller som Elle Macpherson, Rachel Hunter, Tyra Banks, Marisa Miller, Kate Upton og altså Heidi Klum hatt æren.

Å ta rådet om å melde seg på modellkonkurransen i 1992 var antagelig det smarteste valget Heidi Klum har tatt. I dag sies modellen å ha en formue i størrelseorden 700 millioner kroner og en årslønnen på rundt 150 millioner kroner.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her