View this post on Instagram

😁

A post shared by Bru (@bruluccas) on

Bru Luccas

Dame vi digger på Instagram: Bru Luccas

Tidligere McDonald's-ansatt er blitt Instagram-yndling med stor Y.

Publisert Oppdatert

Bruna Luccas (@bruluccas) har ikke alltid hatt den fysikken hun har i dag. Men takket være en stå-på-vilje få andre besitter, har hun i dag en av de mest underholdende Instagram-kontoene som er å oppdrive, skriver treningsnettsiden Muscle & Fitness om 23 år gamle Luccas.

I 2015 flyttet hun fra Sao Paulo i Brasil til San Diego i California, USA. Her jobbet hun på McDonald's og andre hurtigmatkjeder samtidig som hun trente hardt på fritiden - det lille hun hadde igjen av den.

- Denne jenta står opp klokken 04.00 for å jobbe på McDonald's. Hun jobber fra 05.00 til 14.00, og så drar hun til sin andre jobb. Arbeidsdagen slutter klokken 23.00. Så drar hun på treningssenteret. Uansett hvor mye hun jobber, trener hun hver dag. Vet du hvorfor? Fordi trening er livet hennes. Hva er din unnskyldning? Du kan klare det, vi har alle tid, skriver Luccas om seg selv på Instagram.

Bildene Bru Luccas delte på Instagram av seg selv med og uten arbeidsuniform begynte etter hvert å bli lagt merke til. I juni 2017 gikk et bikinibilde viralt, og Luccas økte følgerskaren fra 3000 til over 100.000 personer i løpet av noen uker. Det er slikt som får magasin som Cosmopolitan til å fatte interesse ...

Snart hadde hun en halv million følgere. Hun fikk avtaler med motehus som Fashion Nova og kunne slutte å jobbe nærmest døgnet rundt. I skrivende stund nærmer hun seg én million følgere på Instagram, og har lansert et eget bikinimerke.

- Jeg har jobbet veldig hardt for å komme dit jeg er i dag, sier Lucca til magasinet.

Hun tenker da på arbeidsmoralen, men det samme kan sies om figuren. Her er ti ganger Bru Luccas viste muskler og sin forbløffende fysikk på Instagram:

View this post on Instagram

😁

A post shared by Bru (@bruluccas) on

View this post on Instagram

How are you today?! 🤗 💭

A post shared by Bru (@bruluccas) on

View this post on Instagram

Cabronita❤️

A post shared by Bru (@bruluccas) on

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her