RUSSISK INSTAGRAMDRONNING: Russiske Anastasiya Kvitko omtales som Russlands svar på Kim Kardashian. Selv mener hun at sin amerikanske modellsøster ligger langt bak henne selv.
RUSSISK INSTAGRAMDRONNING: Russiske Anastasiya Kvitko omtales som Russlands svar på Kim Kardashian. Selv mener hun at sin amerikanske modellsøster ligger langt bak henne selv. Foto: Skjermbilder (Instagram)

Damer

Anastasiya Kvitko: - Jeg liker ikke å bli sammenlignet med Kim Kardashian - hun er langt bak meg

Nå kaster Russlands svar på Kim Kardashian klærne.

Publisert

Instagram - stedet der nabojenta kan være superstjerne uten at du er klar over det. Bildedelingstjenesten er også stedet helt vanlige personer klarer å oppnå superstatus ved hjelp av noen få hastagger og lettkledde bilder.

Én av dem er den russiske modellen Anastasia Kvitko. 23-åringen har på grunn av lettkledde bilder og sin timeglassfigur blitt stemplet som «Russlands svar på Kim Kardhasian».

Etter iherdig graving, har ingen i redaksjonen funnet en hjemmelaget sexvideo av Kvitko, så likheten er ikke helt presis ...

23-åringen er heller ikke begeistret over sammenligningen.

- Jeg liker Kim Kardashian, men jeg liker ikke å bli sammenlignet med henne - hun er langt bak meg, har Kvitko uttalt til Daily Mail.

Åtte millioner følgere

Den russiske modellen har i skrivende stund nesten åtte millioner følgere på Instagram og deler villig vekk av seg selv på sosiale medier. De mange lettkledde bildene av sin formfulle figur, har starten en heftig debatt om Kvitko har operert kroppen. Det nekter 23-åringen for. Hun sier kroppen kommer av riktig kosthold og trening.

- Da jeg var ung drev jeg med idrett. Nå forsøker jeg bare å holde meg i form og går på trening fire ganger i uka. Jeg spiser ikke kjøtt eller kylling, og unngår hurtigmat. Jeg velger å ha et sunt kosthold. Det er ikke så vanskelig å finne organiske matbutikker i USA. Jeg bruker heller ikke photoshop, har hun fortalt den britiske avisen The Sun.

View this post on Instagram

how did you start your day?

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

- Jeg har bare hatt en operasjon i livet, og det var da jeg fjernet blindtarmen, har Kvitko fortalt i et intervju.

Etter hvert som kjendisstatusen økte, valgte 23-åringen å forlate sitt kjære hjemland til fordel for USA. Kvitko satser nå for fullt på modellkarrieren og har slått seg ned i Miami.

View this post on Instagram

How is your Saturday going ?☀️ Swimsuit @hello_ac305 🖤

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Tviler på Kvitkos utsagn

Til tross for at modellen sier hun har fått sine former uten kirurgisk hjelp, så er det likevel flere som er skeptiske til Anastasiyas påstander.

Et russisk nettsted som er ledende innen plastisk kirurgi mener at Anastasiya ser ganske annerledes ut nå enn det hun gjorde for bare noen få år siden.

- Vi tviler på jentas påstander om at hun har fått de formene hun har ved hjelp av fysisk aktivitet. Du kan øke muskelmassen og endre på kroppsformen, men rumpa kan ikke øke så dramatisk i størrelse, sier en talsperson fra nettstedet.

- Anastasiyas former er typiske for latinamerikanske eller afrikanske kvinner, og vi kan ikke se de samme linjene i Anastasiyas tidligere bilder. Disse formene er vanligvis et resultat av at man setter inn implantater.

Les også:

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.