@awesomeantjay

Dame vi digger på Instagram: Antje Utgaard

- Jeg elsker formfulle modeller, sier 23-åringen.

Publisert

Den amerikanske supermodellen Kate Upton ble et nettfenom da hun entret rampelyset i 2011. Selv om frøken Upton hadde noen år på baken som modell, var det en video av henne dansene «the dougie» på en basketball-kamp som skulle gjøre henne til et av verdens mest kjente modellfjes.

Nå er det en annen barmfager skjønnhet som forsøker å ta modellverden med storm. Den amerikanske modellen Antje Utgaard (23) blir nemlig spådd en lysende fremtid og har allerede blitt døpt «den nye Kate Upton» av Playboy.

Som så mange andre modeller nå til dags, fikk Utgaard først oppmerksomhet på bildedelingstjenesten Instagram. Følgerskaren til 23-åringen har vokst raskt, spesielt i kjølvannet av Playboys hederlige omtale. I skrivende stund har hun over 1,5 millioner følgere på Instagram. Utgaard er av norsk og svensk avstamning, og vokste opp i den lille byen Star Prairie i delstaten Wisconsin.

Sammenligningen med Upton tar modellen som et stort kompliment.

- Jeg kommer aldri til å bli en «pinne-tynn modell». Derfor seg jeg opp til modeller som Kate Upton og Charlotte McKinney. De er formfulle som meg og helt rå, har hun uttalt til Collegedose.

Modellen legger til at jobben har fått henne til å omfavne sin formfulle kropp.

- Det å kunne se kunsten og hva jeg klarer å få frem gjennom et bilde, er veldig frigjørende. Det er noe ved å se og forstå at mine former er sexy og at jeg burde omfavne dem. Modellyrket har gjort meg mer sikker på meg selv og min kropp. Jeg synes at alle burde elske sitt eget utseende og ikke være flau over å vise det frem, sier hun i et intervju med FHM.

Skulle ikke bli modell

Ifølge Utgaard var det ikke modell hun drømte om å bli da hun var ung. 23-åringen var på sitt andre år ved University of Minnesota og studerte mote, da en lokal motorsykkelbutikk lurte på om hun ville stille opp som modell for deres årlige kalender.

- De kom tilfeldigvis over min Facebook-profil og trengte en ekstra kvinne til kalenderen det året, har hun fortalt i et intervju med Daily Star.

Biffffff-dayyyyyy suit!!! 😜🎂 #BirthdayBitch #Leo #August20th #Cheers 🥂

A post shared by Antje Utgaard (@awesomeantjay) on

Utgaard var også en svært talentfull danser. Hun har trent med dansetroppen Radio City Rockettes i New York og var også en del av University of Minnesotas duskedamer. Men modelloppdraget ga mersmak. Som følge av motorsykkel-kalenderen, fikk hun raskt mer oppmerksomhet på sosiale medier og danse - og studiekarrieren ble lagt på is.

I 2016 bestemte hun seg for å flytte til Los Angles for å satse for fullt på å slå igjennom det meget trange nåløyet.

Til FHM sier Utgaard at hun håper populariteten fra sosiale medier kan gi henne et fortrinn i filmbyen.

- Livet mitt har forandret seg helt på grunn av populariteten min på Instagram. Det høres kanskje teit ut, men slik oppmerksomhet kan virkelig hjelpe deg å få en fot innenfor i Hollywood. Ting jeg så langt har fått oppleve og mulighetene jeg har fått, er ikke annet enn en stor drøm. Noen ganger føles det ut som livet mitt er en film. Det er ganske spennende, mener hun.

Får slibrige tilbud

Men med populariteten på sosiale medier følger også uønsket oppmerksomhet. Modellen sier hun har sett det meste når det kommer til slibrige meldinger fra håpefulle beilere.

- Å, private meldinger. Jeg har noen elleville historier, men jeg velger å holde detaljene for meg selv da det er stor sjanse for at de jeg prater om kommer til å lese dette. La oss bare si at jeg har sett og hørt det meste.

Ifølge internett er 23-åringen singel. Overfor FHM letter hun litt på sløret om hva som skal til for å sjarmere henne.

- Få meg til å le og vær snill. Ikke vær aggressiv i sjekkemetoden din. Jobb smart, ikke pågående, råder hun.

Hun legger til at en date med middag, vin og en morsom aktivitet er veien til hennes hjerte. Samt et fint smil.

- Det er det første jeg legger merke til hos en mann.

Det er notert...

(Kilder: The Sun, Playboy, Daily Star, FHM)

Les også:

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.