GOD I POKER: Aylar Lie har de siste årene satset hardt på pokerkarrieren og har blitt en av Europas beste kvinnelige pokerspillere. Nylig kom hun på en 11. plass i en turnering i Barcelona, Spania. For det fikk hun 20.000 euro. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.
GOD I POKER: Aylar Lie har de siste årene satset hardt på pokerkarrieren og har blitt en av Europas beste kvinnelige pokerspillere. Nylig kom hun på en 11. plass i en turnering i Barcelona, Spania. For det fikk hun 20.000 euro. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Rolf-Ørjan Høgset (Side3)

Poker

Aylar Lie imponerte - vant 191.000 kroner

Havnet nesten på finalebordet.

Publisert Oppdatert

For øyeblikket arrangeres en av Europas største pokerfestivaler, Partypoker Millions, i Barcelona, Spania. Arrangøren har garantert 23 millioner euro totalt i premiepenger spredt over flere turneringen. Flere nordmenn er til stede i den spanske storbyen. Én av dem er Aylar Lie. 

34-åringen deltok i sideturneringen «Warm Up» og lå lenge an til å havne på finalebordet i turneringen. Da det var elleve spillere igjen, gikk Lie all in med ess-konge på hånden. Dessverre for den norske pokerspilleren satt briten Chris Moorman med par i ess. Med kun konge på bordet, var det lite Lie kunne gjøre.

- Jaja... det var moro å snuse på finalebordet i hvertfall, skrev hun på Twitter etter hun røk ut.

Men det er ikke bare triste nyheter for Lie. For 11. plassen får hun utbetalt 20.000 euro, cirka 191.000 norske kroner. Det var totalt 748 spillere fra start.

Vinneren av turneringen ble den 25 år gamle IT-studenten Matan Bakrat fra Canada. Bakrat fikk 355.000 euro for førsteplassen, over 3,4 millioner kroner.

Les også: Aylar Lie: - Jeg er ferdig med å være klovn

Innkjøpet til turneringen var på 2700 euro, 25.914 kroner i dagens kurs.

Lie har de siste årene satset knallhardt på poker og blitt en av Europas beste kvinnelige pokerspillere. I januar fikk hun prisen som årets kvinnelige pokerspiller i Europa i 2017 av Global Poker Index. Ifølge pokerstatistikken til The Hendon Mob, har 34-åringen spilt inn over 191.000 dollar, over 1,4 millioner kroner, totalt i premiepenger på live-turneringer.

Andre nordmenn som er Barcelona og spiller poker finner man blant annet Johnny Lodden, Preben Stokkan og Espen Solaas.