<b>ÅPEN FOR RETUR:</b> Michael C. Hall spilte seriemorderen Dexter Morgen i åtte sesonger. Han sier han er åpen for å returnere til rollen.
ÅPEN FOR RETUR: Michael C. Hall spilte seriemorderen Dexter Morgen i åtte sesonger. Han sier han er åpen for å returnere til rollen. Foto: Showtime

Serier

Åpen for «Dexter»-retur: - Aldri si aldri

Michael C. Hall sier han ikke utelukker en retur som «seriemorder».

Publisert Oppdatert

Etter å ha slått igjennom med en rolle i HBO-serien «Six feet under», ble den amerikanske skuespilleren Michael C. Hall (47) for alvor kjent i rollen som Dexter Morgan i Showtime-serien «Dexter».

NB! Artikkelen inneholder avsløringer om sesong åtte av «Dexter».

Basert på bøker av Jeff Lindsay, møtte vi Dexter Morgan, krimtekniker for politiet i Miami om dagen, seriemorder om natten. Serien gikk fra 2006 til 2013 og ble en stor suksess for Showtime. Den ble nominert til hele 23 Emmy-priser og flere av episodene er blant de mest sette i Showtimes historie.

Allikevel var det mange fans av serien som satt igjen med en bittersøt smak i munnen da serien ble avsluttet etter sesong åtte. Det var mange ubesvarte spørsmål om hvem, hva, hvor og hvorfor. Hall forteller i et intervju med Daily Beast at han forstår fansens frustrasjon, men at han støtter hvordan serien ble avsluttet på. 47-åringen sier at han ikke utelukker å returnere til rollen.

- Hver gang jeg blir spurt, svarer jeg «aldri si aldri». Før jeg vet ordet av det, er det en melding på internett «han gjør det igjen». Måten serien ble avsluttet på ga mange fans ingen ordentlig følelse av en avslutning og det er mange ubesvarte spørsmål. Han (Dexter) ser ut til å være i et slags selvvalgt eksil, han red i hvert fall ikke ned i solnedgangen. Søsterens hans døde. Det etterlot en klump i magen til mange seere. Jeg står ved hvordan sesong åtte ble avsluttet på, sier Hall til Daily Beast.

<b>LIKTE AVSLUTNINGEN:</b> Fansen var blandet om hvordan serien «Dexter» ble avsluttet på. Dexter selv, Michael C. Hall, mener dog avslutningen var god.
LIKTE AVSLUTNINGEN: Fansen var blandet om hvordan serien «Dexter» ble avsluttet på. Dexter selv, Michael C. Hall, mener dog avslutningen var god. Foto: Showtime

Selv om det for øyeblikket ikke er noen konkrete planer om å ta opp «Dexter»-tråden, avslører skuespilleren at det har vært samtaler om et gjensyn.

- Det har vært noen muligheter som har dukket opp, men de har ikke føltes verdt å gjøre. Men det er fortsatt potensial der. Det er dog ingen umiddelbare planer om det, forteller Hall i intervjuet.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her