NÅ: Villeste ryddesalget på treningsklær og løpesko

Her er ekspertenes tips om hvilke løpesko og treningsklær du ikke bør gå glipp av.

Vinteren nærmer seg, og nettbutikken Supersport.no rydder nå plass til vintervarene med årets største salg.

Gå direkte til salget her!

Salomon-løpesko til festpriser

– Selv om sommeren er over, er det fortsatt mange flotte løpeturer igjen før snøen kommer, smiler Supersport.no-ansatt og triatlet, Kristian Horne.

– Det er jo spesielt flott ute i skogen nå om dagen, og et par terrengsko kan virkelig gjøre en forskjell sammenlignet med vanlige løpesko når du kommer ut på stiene!

Kjøp løpesko med opptil 55 % rabatt nå!

 – Vi har en mengde løpesko til terreng med opptil 50 % rabatt fra Salomon, Dynafit, Altra og Icebug, forteller Horne, og legger vekt på at det er lurt å ha et par sko dedikert til terreng. 

Bilde1

SALOMON-FAVORITTER: På ryddesalget finner du en mengde Salomon løpesko med opptil 52 % rabatt!

Lagertømming på Adidas

– Er du mer glad i grus og asfalt har vi også fantastiske løpesko fra Adidas, New Balance, Salming og Altra som er kraftig nedpriset, forteller Horne. Klassikere som Adidas Adios, Boston og Supernova har aldri vært så billig hos oss før, og er du på utkikk etter et par nye Adidas-sko, er det en sjelden sjanse nå i helgen!

Se det elleville salget med Adidas løpesko her!

produkter-4

Adidas sine mest populære modeller til fantasipriser!

Treningsklær fra innerst til ytterst

– Mange av årets heteste treningsklær gjør du nå en superdeal på! En god t-skjorte til trening har man alltid behov for, forteller Horne. Vi har plukket ut 122 t-skjorter og singleter til salget. Disse er i teknisk materiale som gjør det behagelig, elastisk og som puster godt, forteller han videre.

Se alle t-skjorter på salg her!

produkter-3

En teknisk t-skjorte passer like godt til studiotrening som til løpetur utendørs. Nå gjør du årets beste kjøp!

Uansett om du trener på senter, løper i skogen eller bare skal gå en helgetur, er en longsleeve perfekt alene eller under en løpejakke.

Supersport.no har nå opptil 50 % rabatt på en mengde trøyer fra merker som Dæhlie, Craft, Swix, Salomon, Adidas og mange flere! Finn en Longsleeve til fantasipris her!

produkter-1

En longsleeve passer perfekt under treningsjakken eller alene på varme dager. På salget finner du blant annet trøyer fra Dæhlie og Kari Traa til kanonpriser.

Årets beste tilbud på treningsjakker

– En god løpejakke er et must hvis du skal få mest mulig komfort på høstens løpeturer, forteller løper og Supersport.no-ansatt, Elise Amdal. En enorm mengde av årets løpejakker fra merker som Kari Traa, Craft, Dæhlie, 2XU er nå satt ned med opptil 65 %, forteller Amdal som anbefaler å tenke på hva slags bruk jakken er ment til.

– Løper du mye i regnet bør du vurdere en vanntett jakke, som Craft Weather Jacket, men dersom du stort sett holder deg til de fine dagene, holder det med en tynn variant som for eksempel Kari Traa Kristin Jacket.

95 treningsjakker er nå satt ned med opptil 65 %! Gå til salget her! 

produkter

Årets råeste deal på løpejakker gjør du NÅ!

 

Leter du etter tips og inspirasjon til treningen? Ta en titt på Supersport.no sin blogg her.

Egmonts journalister og redaksjonen har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.