Hvordan unngå hårtap!

Thomas Lyberg opplevde at håret begynte å forsvinne da han var 25 år gammel. Vikene begynte å krype oppover, i tillegg hadde han fått noen tynnere områder på toppen av hodet.

– Jeg følte jeg så eldre ut, og regnet med at andre tenkte det samme, sier han.
Thomas stylet håret for å få det til å se mest mulig naturlig ut, men barberte håret med maskin etter kort tid.

Så endringer etter et halvt år

Etter å ha brukt Provexin ®A100HF daglig i fire til fem måneder kunne endringer sees. Thomas kunne selv se hårveksten etter omtrent syv måneder. – Det var så deilig å se at vikene ble mindre for hver måned og hårveksten på toppen ble tettere. Nå kan jeg faktisk la håret gro og ha en frisyre for første gang på flere år, kan 30-åringen dele med oss. Han anvender regelmessig Provexin ® A100HF og har ingen planer om å slutte. Stadig opplever han forbedring på toppen, og er strålende fornøyd med produktet, særlig da det ikke gir noen bivirkninger. Positiv er også hans frisør-kjæreste. – Hun foretrekker menn med hår, sier han latterfullt.

Få 50% rabatt – bestill Provexin ®A100HF i dag! 

Skeptisk til hårvekstprodukter

Han og vennene kunne snakke om hårtap og løsninger, blant annet om hårtransplantasjon. Det virket risikabelt, for dyrt og rett og slett ikke noe for han. Thomas prøvde først et annet hårvekstmiddel, men slet med veldig tørr hodebunn. Han lette etter andre løsninger og forsøkte et par andre produkter – et av dem ble han til og med anbefalt av legen sin. Han var midlertidig plaget av bivirkningene ved begge forsøkene, så han sluttet raskt. En venn av han anbefalte deretter Provexin ®A100HF og han bestemte seg for å prøve, men var mildt sagt skeptisk.
– Jeg tenkte vel at det ikke kom til å ha noe effekt, men da det lå liten risiko i å gi det et forsøk, kunne jeg liksom ikke la være, forteller Thomas. Og legger til; det valget er jeg glad for i dag!

Provexin A100HF er en gel som man enkelt masserer inn i hodebunnen og har ingen påviste bivirkninger.

Bedre selvfølelse

Thomas kjenner andre som også er rammet av hårtap, og anbefaler Provexin ®A100HF videre så ofte han kan. Han skjønner at folk er skeptiske, men bruker seg selv som eksempel. – Håret er en viktig del av identiteten, og det å ikke kunne style håret eller ha litt lengde var trist og sårt for meg. Jeg var også skeptisk, men ser man bilder av min utvikling kan man ikke være i tvil om at dette produktet fungerer, sier den blide sørlendingen. Thomas har nå latt håret vokse litt ut, og får mange positive tilbakemeldinger. Han er takknemlig for at Provexin ®A100HF har gitt ham håret tilbake.

Provexin ®A100HF er klinisk testet og har ingen påviste bivirkninger. Hvis man slutter å anvende Provexin ®A100HF kan hårtapet fortsette. I tillegg til å fremme hårveksten kan den bremse eller stoppe hårtap andre steder på hodet.

Bestill Provexin ®A100HF her! 

Egmonts journalister og redaksjonen har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.