Cat S61 er laget for de som bor og jobber i tøffe forhold, og som trenger en telefon som tåler en trøkk.

Er dette den mest robuste smarttelefonen på markedet?

Med dagens telefoner kan man gjøre det meste. Hvert år kommer det nye modeller med revolusjonerende funksjoner som forandrer hvordan vi bruker våre telefoner, men lite har skjedd på den slitesterke fronten. Dagens smarttelefoner tåler nemlig ikke så mye. Det er her den nye smarttelefonen fra Caterpillar kommer inn.

Cat S61 er laget for skikkelig bruk, med knapper som skal gjøre telefonen enklere å bruke med hansker når man er ute i natur og frisk luft, eller i tøffe arbeidsforhold. Den kombinerer førsteklasses ytelse med ledende smarttelefonteknologi og nyskapende funksjoner – det hele i en innpakning som tåler vann, riper, støv og fall.

Cat S61 er den eneste telefonen som har termisk kamera og som kan måle avstand og luftkvalitet. I tillegg tåler den en kraftig trøkk uten noe som helst form for ekstra beskyttelse.

Les mer om Caterpillar-modellen her.

 

Lokaliser varmelekasjer med det termografiske kameraet

En av de mest synlige forskjellene på Cat S61, og som skiller den fra andre smarttelefoner, er den lille kulen øverst til høyre over skjermen. Som kronen på verket er det her Flir-termokameraet på telefonen ligger. Et slikt kamera i seg selv koster mange tusen, men her er det integrert i telefonen.

I tillegg til underholdningsverdien av et slikt kamera, er nytteverdien stor. Med det kan du lokalisere varmekilder opp til 400 °C. Slik kan du finne ut hvor varme lekker ut av bygninger, eller kanskje det handler om en kabel i sikringsskapet som blir varmere enn de andre. Dersom du skal bore i gulvet er denne funksjonen også super for å lokalisere varmekabler.

 

Trykk deg rett inn til Cat S61 her.

 

Mål avstander og områder, i tillegg til luftkvaliteten i rommet

Skal du pusse opp eller kjøpe nytt interiør hjemme trenger du å måle avstand og areal. Med Cat S61 kan du enkelt gjøre dette med den laserassisterte avstandsmåleren på baksiden av telefonen. Måleren bruker laseren i telefonen til å lyse dit man vil måle, og så beregner det optiske kameraet avstanden. Ganske genialt, eller hva?

Samtidig kan du måle kvaliteten på luften i rommet du befinner deg i med Caterpillar-telefonen. Den vil gi beskjed dersom du er i usunne forhold, så om du maler innendørs er denne funksjonen veldig fin å ha. Er verdiene for høye er det på tide å åpne vinduet.

Sjekk ut Cat S61 her.

 

Vannbestandig og fallbestandig

Mens andre mobiler ofte bare klarer å ligge en halvtime på 1,5 meters dyp før de dør, klarer Cat S61 en time på 3 meters dyp. De fleste av oss er kanskje ikke så ofte på dypt vann, men når man først er ute i vannet er det godt å vite at telefonen tåler det.

Godt er det også at du ikke trenger å være redd for at telefonen knuser så fort den faller i bakken. Cat S61 kan du miste i bakken gang på gang, for denne modellen tåler røff behandling. Kast alt av deksler og glassbeskyttere, og skaff deg heller Cat S61 som tåler en støyt.

 

24-måneders skjermgaranti

Caterpillar har laget en telefon som man kan ta med overalt uansett vær, forhold og føre. Cat S61 er rett og slett en maskulin mobil som tåler skikkelig juling. Dersom du likevel skulle være så uheldig å knuse skjermen har Cat-mobilen en garanti-periode på 24 måneder. Om ulykken skjer innenfor perioden får du en ny skjerm helt gratis.

 

Les mer om Cat S61 her.

Egmonts journalister og redaksjonen har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.