Dunjakker på billigsalg

Nå gjør du vinterens beste jakkekjøp!

Profilbilde

Nå har Norges beste tur- og friluftsbutikk en gigantisk kampanje på dunjakker. Kjøp deg en kvalitetsjakke til superpris nå, og unngå å fryse selv på de kaldeste dagene.

Har du kjent frosten komme krypende? Dun er overlegent på forholdet mellom vekt og varme, og med en god dunjakke kan du slippe å fryse deg gjennom vinteren. 

Nå finner du over 200 dunjakker til superpriser på Fjellsport.no.

Tilbud på kjente merker

Det gjelder å være rask hvis du vil sikre seg favoritter fra kjente merker som Rab, Arc’teryx, Fjällräven, The North Face, Mountain Equipment og mange flere. Blant over 200 jakker på tilbud finner du alt fra perfekte, allsidige hverdagsjakker til rå ekspedisjonsjakker.

Se det fantastiske utvalget til dame her.
Se alle salgskuppene til herre her. 


Favoritt fra Arc’teryx til dame


Med Thorium AR fra Arc’teryx tar du hverdagsjakken til nye høyder! En pustende, isolert og lett jakke som kan brukes som et varmt mellomlag, eller alene. Jakken har slitesterkt ytterstoff og god passform. Stilsikker og komfortabel, her får du alt du ønsker deg i en dunjakke til allsidig bruk.

Sjekk tilbudet på Thorium AR nå.  

Sikker vinner fra Rab


Her har du en skikkelig kvalitetsjakke til de kaldere dagene i vinter, og en sikker vinner for alle frysepinner der ute. Rab Positron er en teknisk og god dunjakke som kan brukes til alt fra skiturer og ekspedisjoner, og til hverdags når du trenger litt ekstra varme. Jakken har en romslig hette og en noe forlenget rygg og front.

Nå til superpris til både dame og herre.

Supervarm råtass fra The North Face

Enten du skal bestige de høyeste toppene, eller vil være sikker på å aldri fryse, er The North Face sin Himalayan Parka det beste du kan få tak i. Den er utviklet for bruk i de mest krevende forhold, og er en svært robust dunjakke. Vi kan garantere at du vil bli glad i denne.

Nå på kjempetilbud her - sjekk prisen!

Favorittene forsvinner først

Skynd deg og sjekk hele kampanjen på Fjellsport.no. Kulda kommer, og her finner du jakker til alle behov - til superpriser. Fjellsport.no har Norges absolutt største utvalg av klær og utstyr til tur og friluft! Vi har vunnet prisen Årets Butikk, 3 år på rad, der Prisjakt i samarbeid med tusentalls norske kunder, kårer sine favorittbutikker.

Sjekk alle dunjakkene på salg her!