DERFOR ANBEFALER 9 AV 10 DETTE KOSTTILSKUDDET

Ikke alle er klar over at testosteronnivået synker naturlig med alderen – hos alle menn.

Et lavere testosteronnivå kan resultere i at man føler seg slapp, tiltaksløs, man får dårligere treningseffekt og legger dermed lettere på seg. I tillegg kan muskelstyrken påvirkes og man kan oppleve svekket virilitet. Dette kan være et tabu for menn.

Man trenger ikke gå så langt som å vurdere testosterontilskudd. Man bør trene og etterstrebe et sunt kosthold. I tillegg kan kosttilskudd avhjelpe noen av de plagene som oppstår med alderen. Kosttilskudd er ingen mirakelkur, men kan være et godt supplement til sunt kosthold og trening.

Bestill Maxulin® til 50% her! 

Maxulin® har vært på markedet siden 2013 og har mange fornøyde kunder i hele Norden. En av dem er Sigbjørn (48):

– Dette er det første kosttilskuddet jeg har tatt som jeg med sikkerhet kommer til å fortsette med. Det føles sunt, kroppen fungerer kjempebra og jeg har det veldig bra med meg selv. Energien jeg har fått har også resultert i overskudd til å trene igjen.

9 av 10 anbefaler Maxulin

Sigbjørn er ikke alene om å være fornøyd med produktet. I en kundeundersøkelse utført i mars spurt vi våre kunder om de vil anbefale kosttilskuddet til andre menn.

88% svarte de vil anbefale produktet. Majoriteten av respondentene hadde merket økt energi. Andre effekter som ble oppgitt var bedre treningseffekt og økt lyst.

Bestill Maxulin® til 50% her!

3 grunner til å ta kosttilskuddet Maxulin®

/ Opprettholde muskelmasse

/ Opprettholde energi og drive

/ Opprettholde lyst

Det føles sunt, kroppen fungerer kjempebra og jeg har det veldig bra med meg selv.

Bestill nå!

Egmonts journalister og redaksjonen har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.