7 grunner til at vi digger Happn

Sjekkeappen "alle" snakker om
Haily-3

De fleste av oss har vært innom en sjekke-app eller to, og i dag er det helt vanlig å finne partnere via sosiale medier. Fordelene er mange ved å ha sjekkebuffeten ved fingerspissene, men en god del apps har én vesentlig svakhet: Avstand.

Hvor kjipt er det ikke å finne drømmedama eller –fyren på en dating-app, for så å finne ut at de bor timesvis unna? Hadde det ikke vært mye diggere om det fantes en app som viste potensielle matcher i nærheten, og gjerne folk som du møter i hverdagen, uten å vite det?

Heldigvis har det kommet en aktør på markedet som gjør akkurat det: Happn.

Greia er enkel; hver person du møter i virkeligheten, dukker opp som en profil på din tidslinje. I tillegg til å se hvem du har støtt på gjennom dagen, kan du også se når og hvor du møtte hver individuelle bruker. Og hvis dere begge trykker på hjerteknappen på hverandre, kan dere også begynne å chatte.

I videoen under er Happn forklart på 10 sekunder:

(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

 
var s=document.createElement(“script”);s.type=”text/javascript”;s.src=”http://csp.picsearch.com/player?auth=8L3DQNpIFyONqTFKHUHYN6XNmpd_hMihs21c1v6ECxsY8ldzDGmT2bfWl2oDcneY1A7R8iqCcT1rckraeNVpKgZnIwkbTXWU&jsonp=screen9.api.embed&screen9=”+typeof(screen9);document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);

Her er syv grunner til at vi digger Happn:

1. Du har faktisk allerede noe til felles med matchene dine.

Det er en grunn til at du har gått forbi denne dama ørten ganger denne uka. Kanskje dere begge har samme faste kaffesjappe, eller handler på samme matbutikk? Uansett så har dere i alle fall noe til felles, som kan være en fin ice breaker.

2. Oddsene er svært gode

I følge en undersøkelse gjort av Happn bruker 77% av kvinner og 76% av menn under et minutt på å like en profil. 88% går på date i løpet av en uke, og av de som blir sammen på Happn gjør 63% det offisielt i løpet av bare en måned. Da er det ganske gode odds i din favør.

3. Si det med en sang

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal skrive. Her kjenner vi oss igjen. Man har matchet med en potensiell drømmepartner, men aner ikke hvordan man skal starte tråden. Happn er den første globale dating-appen som lar deg sende sanger, i samarbeid med Spotify. Brukerne kan også ha sanger på profilen sin. “What’s Up” av 4 Non Blondes? “Are You Lonesome Tonight?” av Elvis? “I Kinda Like It” av Julie Bergan? Utvalget er uendelig.

app-install-happn-spotify_morgan (2)

 4. Du får en ny sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk

Kanskje du er en person som ikke er superkomfortabel med flørting face to face, og det er helt OK! Med Happn får du en ny sjanse til å bruke sjekke-egenskapene dine, trygt bak mobilskjermen. Tenk deg at du har sett drømmepartneren på byen, og ikke turt å snakke med personen. Har den andre personen også Happn, registrerer mobilen at dere har vært i nærheten av hverandre, så dere kan snakke sammen i ettertid.

5. Det er en super måte å møte single som bor nærme deg på

Dette er kanskje hovedproblemet med andre sjekke-apper. Men hvilken annen app kan skryte av å effektivt matche folk som faktisk bor i samme nabolag, og ikke bare samme by eller fylke? Endelig kan du si farvel til å måtte busse, bile og båte for å møte daten din.

home_fr

 6. Makten er fortsatt i dine hender

Ikke interessert i noen du har passert? Null problem. På Happn kan brukere kun sende melding til hverandre hvis begge to har trykket «hjerte» på hverandre, så ikke bekymre deg over å måtte sortere ut creepy personer fra innboksen.

7. Du kan finne tilbake til profiler (gratis!)

Noe av det kjipeste som finnes er når du finner drømmematchen på sjekke-apps, men ved et uhell klarer å swipe til venstre. Heldigvis skjer ikke dette på Happn, fordi du kan besøke profilene til folk du har møtt tidligere, når som helst. Score!

Filosofien bak Happn er ganske genial. Hvis du setter folk som allerede har noe til felles i kontakt, vil sjansen for at matchen blir en suksess øke betraktelig.

Gjør som oss og gi Happn et forsøk. Last det ned gratis her. Du vet aldri når den store kjærligheten går forbi deg på gata.

Sjekk ut Spotify-samarbeidet med Happn i videoen under:

HTML EMBED

 
var s=document.createElement(“script”);s.type=”text/javascript”;s.src=”http://csp.picsearch.com/player?auth=tx0Fue0CMjvqxQaCnVuafPD9qfy6vFat9K8_QdUs8gYjfrQcNssmcyjD2qwz2pR4KANb77DPafjfE9gGprLdZXnY0X8I_hpb&jsonp=screen9.api.embed&screen9=”+typeof(screen9);document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);

Klikk her for å få tak i Happn

Egmonts journalister og redaksjonen har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.