PRIORITERER FOTBALL: Ifølge en ny undersøkelse prioriterer mange nordmenn fotballaget fremover kjærligheten.
PRIORITERER FOTBALL: Ifølge en ny undersøkelse prioriterer mange nordmenn fotballaget fremover kjærligheten. Foto: Colourbox/illustrasjonfoto

Ditt kjærlighetsliv

Undersøkelse: Fotball er viktigere enn dama

Nordmenn prioriterer fotballtur med gutta fremfor kjæresten.

"Kjærester kommer og går, fotballaget består" er vel en vedtatt sannhet for alle fotballfans. Og det er nok mange bedre halvdeler der ute som føler at de ofte må nedprioritere egne planer for at kjæreste skal se få sett favorittlaget i aksjon. Nå viser en undersøkelse utført av det uavhengig analysebyrået OnePull i regi av Hotels.com, at hele 1 av 5 nordmenn mener det er viktigere å være lojal overfor fotballaget enn å pleie forholdet til kjæresten.

Undersøkelsen avdekker også at hele 19 prosent av de spurte har opplevd et samlivsbrudd i forbindelse med en sportsrelatert reise. Dette kan kanskje ha sammenheng med at rundt 30 prosent av nordmenn som ofte er på ferier i forbindelse med sportsarrangementer, sier de heller ville valgt billetter til en finale enn en romantisk tur med kjæresten. Hele 47 prosent svarer også at de heller vil ha med en kompis på sportsferie enn kjæresten.

Godt å vite at nordmenn har prioriteringene i orden.

Totalt var det 2250 personer fra Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Russland, Tyrkia, Italia, Spania, Norge, Finland, Sverige, Danmark og Nederland som deltok i undersøkelsen. Resultatene kan tas med en klype salt, da kun 250 nordmenn deltok i undersøkelsen.

Promotion med annonselenker

10 kule fordeler for boligkjøpere!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.