LIVET ER EN FEST: Ifølge en britisk spørreundersøkelse burde du slutte å dra på nattklubb etter fylte 37 år.
LIVET ER EN FEST: Ifølge en britisk spørreundersøkelse burde du slutte å dra på nattklubb etter fylte 37 år. Foto: iStock photo/Illustrasjonsbilde

Vitenskap

Undersøkelse: Alderen du bør slutte å dra på nattklubb

Om du føler deg for gammel på ute på byen, så er det kanskje fordi du er det.

Alle over 30 år har på et eller annet tidspunkt vært på en nattklubb, stoppet opp, kikket seg rundt og sitert Roger Murtaugh fra "Dødelig Våpen"-filmene høyt: I'm too old for this shit.

via GIPHY

Men hva er egentlig den magiske grensen der du rett og slett er for gammel til å danse til elendig musikk og betale overpris for øl og drinker? Mest sannsynlig det tidspunktet du begynner å klage over dårlig musikk og overpriset alkohol, men nå har en undersøkelse utført i England forsøkt å koke det ned til en konkret alder.

Les også: Ny tjeneste lar deg sjekke om partneren din er utro på Tinder

Ifølge en undersøkelsen der 5000 voksne deltok, er 37 år det magiske tallet for når du er for gammel for nattklubb, skriver Independent.

Hele 37 prosent av de spurte svarte i tillegg at "det er ingenting mer tragisk enn personer i 40- og 50-årsalderen som fester med 20-åringer".

Les også: Vitenskapen har talt: Slik sjekker du opp en dame

"Heldigvis" svarte de fleste i undersøkelsen at de begynte å føle seg ferdig med nattklubber da de fylte 31 år, og heller foretrekker en rolig kveld foran TV-en.

Les også: Hva gutter gjør feil når de sjekker damer

Foruten alder, er økonomi og det faktumet mange ikke lenger takler hodepinen som ofte følger dagen derpå de to største årsakene til at voksne foretrekker sofaen fremfor byen.

Har du sett denne populære videoen?

Promotion med annonselenker

Få lysten og livsgleden tilbake!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.