ALKOSTOPP: Turistsjef ved øygruppen Balearne har bedt EU-kommisjonen om alkoholforbud både på flyplasser og på flyet.
ALKOSTOPP: Turistsjef ved øygruppen Balearne har bedt EU-kommisjonen om alkoholforbud både på flyplasser og på flyet. Foto: Colourbox

Turistsjef Pilar Carbonell ber om alkostopp på fly

Har fått nok av flyfylla.

Lokale myndigheter ved øygruppen Balearene ber om alkostopp på fly etter en rekke uheldige hendelser knyttet til alkoholforbruk i lufta.

Det er turistsjefen Pilar Carbonell som har bedt myndighetene i Spania og Europakommisjonen om å innføre forbud mot alkohol på fly og flyplasser, ifølge BBC.

Les også: Varmerekord i Spania – én død

Dette i  håp om å bekjempe det som omtales som «antisosial» oppførsel.

- Vi ønsker å forbedre sikkerheten til passasjerene, og vi tenker også på de ansatte som ofte må takle fulle passasjerer.

Øygruppen Balearne ligger utenfør østkysten av Spania og her finner man populære destinasjoner som Mallorca, Magaluf og Ibiza.

Også her hjemme opplever man problemer forbundet med alkohol og flyvninger. I fjor måtte et brødrepar gripe inn da en overberuset mann opptrådte truende overfor besetningen.

Per Andreassen, vaktleder ved Gardermoen politistasjon, sa til Nettavisen at slikt stort sett skjer på utenlandsflyvninger. Til tross for at flyselskapene har strenge regler for alkoholserveringen, så er det vanskelig å ha full kontroll over passasjerenes alkoholinntak, sa Andreassen.

Les også: Full mann førte til nødlanding - risikerer kjempebot

Sett denne populære videoen?

Promotion med annonselenker

Du vil ikke tro hva denne mobilen tåler!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.