Michael Keller og Gail Burnworth er begge pågrepet og siktet for overgrep mot barn under 10 år.
Michael Keller og Gail Burnworth er begge pågrepet og siktet for overgrep mot barn under 10 år. Foto: Foto: San Jose Police Department

Tekstet på flyet om overgrep mot barn - ble pågrepet etter anmeldelse fra lærerinne på seteraden bak han

Politiet i San Jose California beskriver barneskolelæreren som en helt.

Hendelsen skjedde på en flyvning fra Seattle til San Jose. En barneskolelærer la merke til noen urovekkende tekstmeldinger som ble sendt og mottatt på seteraden foran henne, skriver New York Times.

Kvinnen har sagt at mannen hadde en svært stor smart-telefon med en større font en vanlig, og derfor var det enkelt for henne å lese hva som stod på meldingene.

Les også: Alle trodde datteren var handikappet. Men da hun drepte sin egen mor, ble den grusomme sannheten avslørt

Arrestert da flyet landet

Hun klarte å ta bilder av telefonen, og rapporterte han til kabinpersonalet, som igjen tok kontakt med politiet på flyplassen i San Jose.

Mannen, nå identifisert som 56 år gamle Michael Keller fra Tacoma Washington ble arrestert etter at flyet landet.

På bakgrunn av tekstmeldingene ble også 50 år gamle Gail Burnworth arrestert i hjembyen Tacoma, som ligger like ved Seattle, mistenkt for å være kvinnen som Keller hadde kontakt med på flyet. Politiet har også funnet frem til to barn på 5 og 7 år som kan være ofre for overgrep.

Les også: 5-åring reddet livet til begge foreldrene sine

Svært grove meldinger

Etterforskningsleder for San Jose Police department, Brian Spears beskriver meldingene mellom de to som svært grove. 

- De siktede utveksler beskrivelser ned til hver minste detalj hva de ønsker å gjøre mot barn, og det går langt utover den samtalen de har hatt da Keller satt på flyet. De har en lang historie sammen, sier han til avisen.

Ifølge en uttalelse fra politiet i Tacoma har Gail Burnworth hatt tilgang til barn blant annet gjennom å sitte barnevakt.

Politiet får nå hjelp av de føderale myndighetene FBI, og siktelsen gjelder både overgrep mot barn under ti år og besittelse av barnepornografi.

Promotion med annonselenker

Crazy deals: 5 kupp du gjør på salget

Promotion med annonselenker

Derfor er denne bilen perfekt for norske forhold

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.