Med Snapchats nye brukerregler blir bilder sendt gjennom appen lagret - og kan brukes offentlig.
Med Snapchats nye brukerregler blir bilder sendt gjennom appen lagret - og kan brukes offentlig. Foto: Kim Kardashian / Instagram

Teknologi

Trodde du Snapchat-bildene dine var hemmelige for alltid? Der tok du feil

Har du, som de fleste andre, oppdatert Snapchaten din? Nye brukerregler gir selskapet lov til å gjøre hva det vil med bildene dine.

Snapchat, som i begynnelsen ble hyllet for å love å slette alt innhold sendt gjennom appen etter 24 timer, begynner å bli mer og mer likt Facebook for hver dag som går, skriver Tech Times.

Etter en oppdatering av den populære appen, med nye brukerregler (som de fleste mest sannsynlig ikke gidder å lese uansett), har Snapchat nå sikret seg alle rettigheter til alle brukeres meldinger, bilder og videoer.

Snapchat kan helt enkelt gjøre hva de vil med bildene som blir sendt gjennom appen. Snapchat får verdensomfattende tillatelse til å lagre bildene dine, endre dem, bruke dem og vise dem frem offentlig - jepp, offentlig. Dette er det mest urovekkende punktet i den nye brukeravtalen.

Les også: «Sexting» er ut - dette er hva ungdommen bruker Snapchat til

Oppdateringen av reglene sier at brukerinnholdet vil bli brukt til å forbedre tjenesten, men Snapchat tar seg allikevel friheten til å kunne bruke innholdet i markedsføringssammenheng, slik som annonser.

«Vi kommer til å dele informasjonen innenfor Snapchat-familiens selskap», forsikrer Snapchat ifølge Nyheter24.

De oppdaterte reglene er nokså like andre sosiale medier sine, slik som Facebook og Facebook-eide Instagram, selv om Facebook bare sikrer seg innholdet publisert offentlig på plattformen.

Les også: Hevn-porno er den nye nettskrekken

Og denne: 200.000 snapchat-bilder skal være lekket

Promotion med annonselenker

Se hva denne mobilen tåler!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.