Selskapet GatorNorge har lansert appen TeleGAPP. Selskapet melder at enkelte brukere har fått lov av kona å dra på byn så lenge de kan følges via appen.
Selskapet GatorNorge har lansert appen TeleGAPP. Selskapet melder at enkelte brukere har fått lov av kona å dra på byn så lenge de kan følges via appen. Foto: Illustrasjonsfoto Google Maps

TeleGAPP

Ny app gjør at hvem som helst kan se hvor du er

Selskapet GatorNorge har lansert appen TeleGAPP som til enhver tid kan fortelle familie og venner hvor du befinner deg.

– Siden starten på torsdag har vi 8.000 nedlastinger, sier markedssjef Morten Sæthre til Finansavisen.

I fjor høst lanserte selskapet mobilklokker, noe som ble en stor hit blant foreldre som ønsket å ha kontroll på sine barn. Klokkene er ikke like populære hos Datatilsynet og Barneombudet som mener produktet åpner for overvåking.

Den nye appen, som Sæthre sier først og fremst er et sosialt medium og har Snapchat som største konkurrent, kan kobles til klokkene, men også brukes på mobiltelefoner.

– I Snapchat vises mobilen der appen sist var i bruk. Vår app tracker deg hele tiden, også når du ikke bruker appen, sier Sæthre.

Brukerne velger selv hvem de vil gjøre seg synlige for, og kan også velge å skjule posisjonen sin.

– Vi har eksempler på folk som får beskjed av kona at de bare kan gå på byen så lenge de er synlige i appen, sier Sæthre.

Ifølge markedssjefen har det aldri før vært noen app som gir deg alternativet «public», som tillater deg å vise hvem som helst hvor du er til en hver tid.

– Til nå har 500–600 brukere valgt «public», sier Sæthre.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Promotion med annonselenker

5 antrekk til våren

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.