FORSVINNER: Microsoft Paint forsvinner mest sannsynlig fra PC-en din fra høsten av.
FORSVINNER: Microsoft Paint forsvinner mest sannsynlig fra PC-en din fra høsten av. Foto: MS Paint

Microsoft Paint forsvinner mest sannsynlig etter 32 år

Forsvinner med oppdateringen av Windows 10.

Hvis du vokste opp på 90-tallet, har du mest sannsynlig lagd en rekke utrolig stygge tegninger i Microsoft Paint. For på en tid da Walkman og Gameboy var allemannseie, var redigerings- og tegneprogremmet MS Paint en god kilde til underholdning.

Nå skriver The Guardian at MS PAint mest sannsynlig vil forsvinne i år, som en del av Windows 10-oppdateringen. Programmet står i alle fall på Windows sin liste over programmet som er foreldet og mest sannsynlig vil bli fjernet.

MS Paint kom i 1985, og var et av de første redigerings- og tegneprogrammene. Først med Windows 98, kunne man lagre Paint-tegningene sine i JPEG.

I april ble Paint 3D introdusert til markedet, og Microsoft valgte da å tilby dette i tillegg til MS Paint, i stedet for som en oppdatering av programmet.

Windows 10 kommer til høsten, men det er ennå ikke kjent hvilken dato. En rekke andre programmet står også i fare for å bli fjernet, som Outlook Express, Reader app, 3D Builder App og Reading List.

Har du sett denne populære videoen?

Promotion med annonselenker

Få lysten og livsgleden tilbake!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.