IPHONE 8: Når applesjef Tim Cook inntar scenen for å annonsere iPhone 8 senere i 2017, er det etter ryktene en mobil med omfattende designendringer han vil vise fram.
IPHONE 8: Når applesjef Tim Cook inntar scenen for å annonsere iPhone 8 senere i 2017, er det etter ryktene en mobil med omfattende designendringer han vil vise fram. Foto: Gary Reyes, San Jose Mercury News Bulls

iPhone

Iphone 8-lekkasje kan tyde på betydelige designendringer

Dekselprodusenten som avduket designet til Samsungs Galaxy S8 tre måneder før mobilen ble offisielt avduket, har publisert en skisse av iPhone 8.

Til høsten lanserer Apple sin tiende iPhone, og det er forventet at selskapet skal hoste opp det lille ekstra på teknologifronten for jubileumstelefonen.

Før klarte Apple å holde kortene tettere til brystet, men de siste årene har ryktemølla kvernet ut nær sagt alle betydelige nyheter i forkant av lanseringen.

Blogg: Dette er trolig det første bildet av iPhone 8

Slik ser det ut til å bli også i år. Sist ut er deksel- og tilbehørprodusenten MobileFun - som later til å "bekrefte omfattende designendringer", skriver Forbes.

MobileFun har tidligere truffet blink med designet til Galaxy S8 tre måneder før mobilen ble offisielt avduket, og bekreftet også at minijackutgangen på iPhone ville forsvinne tre måneder før Apple.

Og nå, tre måneder før iPhone 8-avdukingen, har selskapet annonsert det første produktet som later til å bekrefte det nye designet til iPhone 8.

NYTT DESIGN: Slik kommer iPhone 8 til å se ut, ifølge dekselprodusenten MobileFun. Skissen viser en iPhone uten hjemknappen og med en skjerm som strekker seg helt ut til kantene av mobilen.

På nettsiden sin tilbyr Mobilefun skjermbeskytteren "Olixar iPhone 8 Full Cover Tempered Glass Screen Protector" angivelig basert på tekniske spesifikasjoner selskapet skal ha fått fra Apple for å kunne være klar med tilbehør ved lansering.

Skjermbeskytteren viser en iPhone 8 med en diger skjerm som strekker seg helt ut til kantene av telefonen, med plass til kamera og sensorer direkte i skjermen. Forbes mener å vite at skjermstørrelsen er 5,8 tommer.

Les også: 8 nye iPhone 8-rykter

Dersom skissen til MobileFun stemmer, er den ikoniske hjem-knappen nå historie. Det åpner for funksjonaliteten KGI-analytiker Ming-Chi Kuo beskrev i en rapport om det kommende operativsystemet iOS 11.

Kuo hevder iPhone 8 får et "funksjonsområde" tilsvarende Touch Bar på MacBook Pro i bunn av skjermen. Området åpner for kontekstbasert informasjon med innhold, knapper og valg som endrer seg etter behov.

Vi understreker at alt dette er rykter. Vi må vente enda noen måneder før Apple avduker årets iPhone-modeller. De senere årene har Apple lansert iPhone i løpet av september, og vi forventer det samme i år.

Shopping med annonselenker

Green Week: Toppsalgene denne uken

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.