iPhone 7 var kul, men ikke revolusjonerende.
iPhone 7 var kul, men ikke revolusjonerende. Foto: Lars Wærstad Side3

8 nye iPhone 8-rykter

Det verserer mange rykter om jubilumsutgaven av Apples kommende iPhone. Her er åtte av de mest interessante.

2017 er året for tiårsjubileet til iPhone, og det ser ut til at Apple virkelig vil slå på stortrommen for å gjøre akkurat denne iPhonen spesiell.

Her har du åtte av de mest interessante ryktene om jubileumsmodellen iPhone 8. Ryktene kommer fra kilder som normalt er pålitelige.

Dette sier ryktene om iPhone 8:

1. 3D-kamera

I stedet for å bruke fingeravtrykk til å låse opp telefonen, vil iPhone 8 benytte et avansert 3D-kamera med ansiktsgjenkjenning. Det samme kameraet vil høyst sannsynlig også kunne ta noen ganske heftige selfies.

2. Kul skjerm

iPhone 8 får OLED-skjerm, og det betyr en mye bedre bildekvalitet enn hos forgjengerne. OLED, som også nyere Samsung-telefoner har, gir bedre farger, høyere kontrast og krever ikke bakgrunnsbelysning.

Det betyr at iPhone 8 trolig også blir slankere enn tidligere utgaver, og at skjermen antakelig går helt ut til kanten, i stedet for at den sitter i en ramme.

Les også: CIA lytter via Samsung tv-en

FORSVINNER: Det ryktes at hjemknappen - en av de mest gjenkjennbare elementene på iPhone - skal fjernes til fordel for en større skjerm.

3. Ingen knapper

Det vil ikke finnes knapper på fremtidige iPhone-modeller. De erstattes av berøringsfelt med de samme funksjonene. Apple vil gjerne at iPhone skal bli mer vannavvisende, og dette er enda et skritt i riktig retning.

4. Trådløs lading

Den kommende iPhone 8 lades ved at du legger den på en plattform som overfører strøm trådløst til telefonen. Å lade telefonen blir altså like enkelt som å legge den fra seg på bordet.

Les også: Nintendo Switch går unna som varmt hvetebrød

5. Mye plass

32 GB lagringsplass blir det minste man får i en iPhone 8, og man kan få modeller med opp til 256 GB. Det blir altså plass til mengder av apper, bilder og musikk, uansett hvilken modell du velger..

6. Ny utgivelsedato

Normalt blir nye iPhoner presentert i september, men det ryktes at iPhone 8 blir lansert allerede i juni i år.

7. Apple dropper Lightning-pluggen

Da iPhone 7 ble presentert hadde Apple droppet den analoge hodetelefonutgangen. Nå er det Lightning-pluggen, som kom med iPhone 5, som forsvinner.

Les også: Nå vil Netflix la deg lage din egen historie

Ryktene vil ha det til at kontakten blir erstattet med en USB-C-kontakt, som Apple allerede bruker i Macbook.


KONSEPT: Nettsiden idropnews.com har fått laget flere skisser av neste iPhone basert på de mest hardnakkede ryktene. Denne versjonen er blant de mest populære.

KONSEPT: Nettsiden idropnews.com har fått laget flere skisser av neste iPhone basert på de mest hardnakkede ryktene. Denne versjonen er blant de mest populære.

8. Luksusversjon med nytt navn

I denne artikkelen kaller vi den nye iPhonen for iPhone 8, men vi aner ikke hva det nye navnet faktisk vil bli.

Det er naturligvis grunn til å anta at den vil hete iPhone 8, siden nye iPhoner hittil har fått det neste tallet i rekken, men det går rykter om at den nye telefonen vil hete iPhone X, romertall ti, i anledning tiårsjubileet.

Andre igjen vil ha det til at Apple kommer med hele tre nye telefoner i år. En oppgradering av den eksisterende iPhone 7, en iPhone 8 og en luksusversjon. I følge disse ryktene er det sistnevnte som får navnet iPhone X. Prisen for den vil trolig være 1000 dollar, cirka 8400 kroner.

Vi understreker at alt dette kun er rykter. Vi gleder oss til å se hva som skjer – og ikke minst til å få prøvd den nye iPhonen.

Artikkelen er først publisert på komputer.no. Les også:

HDR i raw med ny oppdatering av Lightroom Mobile

5 kvinnelige fotografer du må kjenne til

Tre triks for å fotografere tåke

CIA lytter via Samsung tv-en

Nintendo Switch går unna som varmt hvetebrød

Nå vil Netflix la deg lage din egen historie

Promotion med annonselenker

Få lysten og livsgleden tilbake!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.