Sko

Vinterskoene du trenger til norske forhold

Dette er merkene vi anbefaler fra høsten av

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Daniel Bratterud

Den norske vinteren er ikke til å komme unna (med mindre man forlater landet, så klart), og vi merker godt at termometeret har begynt å vise blått.

Det er viktig å holde seg varm på beina i månedene fremover, men det betyr ikke at man ikke kan se bra ut samtidig.

Her er 5 merker vi anbefaler å gå for i år, med lenker til våre favorittmodeller.


CAT

Caterpillar er opprinnelig en av verdens største produsenter av gruveutstyr og industrimaskiner, så det er kanskje en selvfølge at disse hører med til en kald, norsk vinter. Siden 1994 har Wolverine World Wide fått lov til å produsere de velkjente bootsene under Cat-navnet, med den ikoniske logoen.

Brune her - Mørkebrune her - Beige her - Lysebrune her - Sorte her

Se flere sko fra CAT herBlundstone

Dette australske og familieide merket er basert i Hobart, Tasmania, og er blant annet skoene David Beckham sverger til. Blundstone har produsert komfortable og slitesterke arbeidssko siden 1870, og med en varm sokk er "Blunnies" perfekte for norske forhold.

Brune her - Sorte/blå her - Blå her - Sorte/røde her - Lysebrune her - Sorte her

Her finner du flere sko fra Blundstone


UGG

Vi har vel alle hørt om UGGs, og mange forbinder merket med de klassiske saueskinns-tøflene til begge kjønn. De færreste vet at UGG også produserer en rekke fottøy og tilbehør i alle mulige fasonger, stoffer og farger, slik som favorittene under. Vi digger spesielt de brune skinnstøvlene og ikke minst den rutete varianten med ekstra isolasjon.

Sorte her - Brune her - Sorte her - Rutete her - Beige her

Her finner du også mer UGG fra miinto


Dr. Martens

Dette britiske merket er kjent for sine robuste skinnstøvler med gule sømmer. "Doc. Martens" er like kjent for sin spesielt behagelige såle, og de lager også blant annet chelsea-boots, lave støvletter og en rekke tilbehør. Her er noen av våre anbefalinger i høst og vinter.

Sorte her - Beige her - Grønne her - Sorte, lave her - Brune her

Her finner du mer fra Dr. MartensTimberland

Timberland lager klær, solbriller, tilbehør og klokker, men er spesialister på fottøy. De er kanskje mest kjent for sine beige, semskede og robuste støvler, men har også modeller i en rekke høyder, farger og ikke minst materialer.

Lave, blå her - Sorte her - Beige her - Grå her - Sort, iris her - Sorte, semskede her

Her finner du din Timberland-favoritt


Sjekk ut rabattkoder fra nettbutikkene her