Vinterboots du kjøper allerede nå

De tøffeste vinterskoene som du trenger før kulden virkelig slår inn.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Vegard Bang Ritland

Du har allerede kjøpt vinterjakken, men varme sko er like viktig denne sesongen. Nå som kulden har kommet for å bli, er det viktig å tenke på komfort og helse. Med noen høye boots holder du deg varm og blir i mindre grad syk. 

Komfort trenger ikke å gå utover stil. Det finnes nemlig noen veldig kule varianter av vinterboots. Lær og skinn er alltid populært, og er derfor en sikker vinner. Det som er ulempen med lær er at det ikke er et så varmt stoff. Om du finner forede varianter, eller kraftigere sko, vil du være sikker på at føttene holder seg varme utover vinteren.

Sjekk ut hele utvalget av vinterboots her.

Her er noen av våre vinterboots-favoritter. Ikke vent med å skaffe deg vintersko til du opplever kuldesjokket. Vær forberedt i år. 


Høye Snørestøvler

Denne typen boots er veldig kule. Kombinasjonen av de tynne lissene og lær gir skoene et stilig preg. Om du styler skoene med litt røffe klær kan du få et "edgy" antrekk, men det betyr ikke at du ikke kan bruke disse med noe mer formelt. Det er bare tøft.

Loake


Tommy Hilfiger


Edward Green


Belstaff

Cognac - Svart


Pier One

Svart - Brun


Vagabond


Kraftigere høye snøresko

Som sagt er ikke lær det varmeste materialet. Derfor kan det være lurt å investere i noen kraftigere snøresko. Disse modellene er trendy, men de passer nok best sammen med et hverdagslig antrekk. De har også en "street wear"-vibbe over seg. En ting er ihvertfall sikkert, og det er at de er gode å ha på en kald høst- og vinterdag.

Timberland

Cognac - Marineblå - Grå


Palladium

Mahogny - Grå


Timberland


Henri Lloyd

Navy - Brun


Gant

Mørkebrun - Svart


Buttero


Chelsea Boots

Chelsea boots er noe av det stiligste en mann kan bruke, og gir deg et klassisk uttrykk. Om du kombinerer bootsene med jeans og røffe klær mikser du klassisk og rent med det avslappede, og det blir veldig kult. Det finnes også chelsea boots som er røffe i seg selv. Sjekk ut modellene nedenfor.

Boss

 


Gant

Mørkebrun - Svart


Paul Smith


R. M. Williams

Svart - Brun - Semsket 


Gant

Svart - Brun


Dr. Martens


Les også:


Slik får du de beste tilbudene på Black Friday

De 10 hotteste merkene

Frakkene du trenger allerede nå