Video: Tommy Hilfiger, Fall 2017 TOMMYNOW

TOMMYNOW 2017: Tommy Hilfiger med ny høstkolleksjon

Slik inkorporerer du kolleksjonen inn i din garderobe

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Vegard Bang Ritland

DJ-duoen The Chainsmokers er Tommy Hilfigers nye ambassadører. Photo: Tommy Hilfiger.

Tirsdag 19. september ble London Fashion Week avsluttet med et smell. Tommy Hilfiger hadde nemlig sitt tredje TOMMYNOW "in-season" moteshow, på det ikoniske konsertlokalet The Roundhouse. 

Konseptet TOMMYNOW bygger på "se nå, kjøp nå"-formatet, og antrekkene som ble vist på catwalken ble derfor tilgjengelig for kjøp der og da. Alle runway antrekkene vil også fortløpende finnes på det norske markedet. 

Runway-showet tok for seg både herre- og damemote, med de anerkjente The Chainsmokers og Gigi Hadid tilstede, Tommy Hilfigers globale ambassadører.


Sjekk ut utvalget på Tommy Hilfiger her.Tommy Hilfigers høst 2017-kolleksjon er en miks av den klassiske preppy-stilen, og ungdomskultur og grunge. Kall det tradisjon med et preg av trendy og kul gatestil. En ting er sikkert, og det er at tartan-ruter og striper er gjennomgående temaer i de nye plaggene. Kanskje dette var for å hedre byen showet ble arrangert i? Anwar Hadid og Lucky Blue Smith var blant supermodellene man kunne se på catwalken.

Photo: Tommy Hilfiger, Fall 2017 TOMMYNOW at The Roundhouse, London.

Fra venstre: Lucky Blue Smith, Tommy Hilfiger, Gigi Hadid og Anwar Hadid.

 Photo: Tommy Hilfiger, Fall 2017 TOMMYNOW.

Å kopiere et antrekk som man ser på catwalken fra topp til tå er ikke alltid den beste løsningen, ettersom at en runway-look kan fort se rar ut på en selv. Her er noen eksempler på hvordan du kan inkorporere Tommy Hilfiger stilen inn i din egen garderobe.


Antrekk 1

Røde fargetoner var noe man så mye av på TOMMYNOW-showet, og det passer godt sammen med mørke og svarte plagg. Dette antrekket er rent, og er en sikker vinner både i uformelle settinger og litt mer formelle.

Frakk - Turtle Neck - Chelsea Boots - BukseAntrekk 2

Her har du en variant av et tartan-rutete plagg. Bruk jakken sammen med noe mer minimalistisk, for her er det jakken som skal være i fokus.

Dunjakke - Genser - Boots - JeansAntrekk 3

Om du er på utkikk etter et sporty antrekk er dette en fin løsning på hvordan du bruker Tommy Hilfiger sin nye kolleksjon til en casual look.

Jakke - Skjorte - Sneakers - JeansAntrekk 4

Skreddersydde bukser er et av plaggene Tommy Hilfiger har lekt seg med denne høsten. Kombiner buksen med en klassisk strikkegenser og noen stilriktige Chealsea boots.

Frakk - Genser - Chelsea Boots - BukseAntrekk 5

Mørke plagg satt sammen med andre mørke plagg er trendy. Dette er et tidløst antrekk du kan være sikker på at du vil imponere i. 

Trenchcoat - Turtle Neck - Sko - JeansAntrekk 6

En stripete strikket genser går fint sammen med dine blå jeans. Med noen skikkelige sko, og en varm og god jakke, er du klar for det kalde været vi har i vente.

Jakke - Genser - Boots - Jeans


Antrekk 7

Rutemønster er i motebildet denne sesongen, og denne skreddersydde buksen er kjempekul. Kombiner den med en frakk i kamel, som er en av høstens desidert fineste farger.

Frakk - Skjorte - Sko - Bukse  


Les også:

Vil du ha de beste tilbudene på Black Friday?


De kuleste sneakersene denne sesongen


De største herretrendene for høsten 2017