Stiltips

Slik kler menn seg på date

Fire antrekk som kan redde deg

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Daniel Bratterud

Er du singel på høsten, skal du ikke se bort ifra at du møter på en fling eller to, og da kan det fort vekk være at du ender opp å skulle på date.
Du kan ha mange gode triks på lur for å sjarmere partneren, men husk at det visuelle har enormt mye å si, spesielt i starten.
Her har vi valgt ut våre anbefalte plagg, satt sammen i fire antrekk perfekt for date. Lykke til!

Enkelt

Det enkle er ofte det beste, og vi kan godt starte her. En hvit skjorte over sorte jeans har blitt en klassisk date-look, men kan ofte se litt kjedelig og lite gjennomtenkt ut. Dropp dresskoene, og kjør heller på med nye, fete sko, slik som disse fra Filippa K.

En klokke viser at du har øye for detaljer, og har du riktig parfyme kan det gjøre underverker. Har du disse favorittene under i garderoben, er du safe for de fleste anledninger.

Skjorte fra Calvin Klein - Jeans fra Diesel - Parfyme The One fra Dolce & Gabbana - Klokke fra Daniel Wellington - Sneakers fra Filippa K

Sporty

Det er helt greit å kjøre en casual og sporty look, bare pass på at elementene er rene. En clean, hvit tee gjør underverker, og modellene fra Hugo Boss er vi fan av. Pass for all del på at skoene er freshe, og aller helst nye, om du skal gå for denne looken.

Bomberjakka er årets absolutte trendjakke, og denne er vår favoritt. Se for deg en tur i parken etterfulgt av kino og kanskje shuffleboard og en øl?

Tee fra Hugo Boss - Belte fra MQ Aleander McQueen - Jeans fra Tommy Hilfiger - Bomberjakke fra Hugo Boss - Sneakers fra Adidas

Halvpyntet

Si at dere skal på en finere restaurant, og du ikke vil ta den helt ut. Da kjører du et par penbukser og en fin skjorte, og matcher detaljene med hverandre (sjekk skoene fra Hugo Boss).

Om du skulle ville toppe med en dressjakke, anbefaler vi en av disse.

Skjorte fra Eton - Bukser fra JOOP! - Belte fra JOOP! - Klokke fra Hugo Boss - Sko fra Hugo Boss

Formell

Nå skal man som regel ha en avslappet stil med en ekstra effort på date, men om du virkelig skal slå på stortromma, og det er nærmest black-tie du går for, så gå for en mørkegrå dress, og ellers monokrome farger. Denne modellen fra Hugo Boss en en sikker vinner, både på date og til andre anledninger. Den bør du sjekke ut.

Med genser kan du gjøre looken litt mer casual, og beltet fra Tom Ford er prikken over i-en. Husk å safe med parfymen, slik som med favoritten Gucci Guilty Intense for menn.

Dress fra Hugo Boss - Skjorte fra Eton - Genser fra Lindbergh - Sko fra Avelar by PB - Belte fra Tom Ford - Parfyme Guilty Homme Intense fra Gucci


Tips: Finn rabattkoder til nettbutikker her