Salg

Salget menn bør få med seg i januar

Sikre deg de beste kuppene før det er for sent

Del på facebook Del på twitter Del på google+ S3

Vi er inne i et nytt år, og mens mange stresser med å bytte julegaver, er det mange som ikke har fått med seg at et av årets første (og største) salg holder på akkurat nå.

Er du lur kan du gjøre virkelige kupp for garderoben fremover, om du vet hvor du skal lete. Vi har gått igjennom salget til giganten Boozt, og kommet med våre anbefalinger til hva du skaffer deg mens du ennå kan.Jakker og frakker

Trenger du en varm boblejakke? Eller kanskje en fin frakk til å toppe jobbantrekket? Sikre deg vinterjakka på salg nå som du kan! Her er fem favoritter.

Fra venstre: Esprit - Blend - Esprit - Selected Homme - Blend


Se flere jakker på salget herFestantrekk

Dette er ryddesalg etter årets største festsesong, og det er smart å gjøre kupp på partygarderoben før det er for sent. Her er fine klassikere du kan ha i lang tid fremover.

Fra venstre: Blazer fra Selected Homme - Skjorte fra Scotch & Soda - Slips fra Tiger of Sweden - Bukser fra Hugo Boss - Skjorte fra Esprit - Slips fra Tiger of Sweden - Blazer fra Scotch & Soda


Sjekk ut hele salget herGensere

En fin og varm vintergenser må til fremover. Disse er perfekte på nyåret, både til vinter og vår, og de er selvsagt alle på salg.

Fra venstre: Matinique - Gant - Diesel - Esprit - Libertine Libertine


Finn også flere gensere herVintersko

Sikre deg vinterskoene til resten av de kalde vintermånedene. Det er et enormt utvalg, og du kan gjøre skikkelige kupp på både semskede og glatte modeller både med og uten snøring.

Fra venstre: Shoe The Bear - Shoe The Bear - Tommy Hilfiger - Shoe The Bear - Shoe The BearTreningstøy

Kom i gang tidlig med treningen i 2017, og sikre deg ekstra motivasjon ved å gjøre kupp på treningstøy. Her er supert treningstøy som garantert kommer til å få motivasjonen på topp.

Fra venstre: Treningsshorts fra Armani EA7 - Treningstopp fra Under Armour - Treningsgenser fra Under Armour - Sko fra Under Armour - Treningstopp fra Hummel - Treningsbag fra Cheap Monday


Her finner du hele det store salget