Foto: iStock
Foto: iStock

Gavetips

Julegavene til han som har alt

Dette kjøper du til feinschmeckeren

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Daniel Bratterud

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er knapt en måned til den store dagen. Vi kjenner alle "han som har alt" og som er umulig å finne gave til. Fortvil ikke, vi har laget en liste med mer eller mindre uvanlige ting, samt ting som man aldri blir lei. Her er julegavene du kjøper til mannen som har alt.


Barberingssett

Det er ikke alle menn som har et skikkelig barberingssett, men tro oss han kommer til å elske det. Dette settet fra Baxter of California inneholder en shaving cream, aftershave balm og en skikkelig kost bestående av grevlinghår.

Shavingsett fra Baxter of California her


Blazer

En fin dressjakke gjør masse med et antrekk, og tar seg like godt ut på fest som til jobb og hverdags. Polo Ralph Lauren har noen blazere i høy kvalitet, som skiller seg ut og vil heve antrekket flere hakk.

Mørkebrun her - Mørkegrønn her - Grå her - Blå herLydsystem

BeoPlay A6 er et lydsystem med et elegant design og en velbalansert lydprofil designet for å fylle rommet. Den har berøringsskjerm, en fleksibel form, og tilkobles enkelt mobile enheter. A6 har integrert tilgang til streaming av musikk, og 5-kanals høytaler for Bluetooth, Airplay og DLNA.

Lydsystem B&O A6 her


Se rabattkoder til nettbutikkene her


Klokke

Urverk er perfekte gaver hvis man er usikker på hva man skal gi. En mann får aldri for mange klokker, og en ekte feinschmecker bytter gjerne ur etter anledning. Gå enten for enkle klokker til daglig, slik som disse fra Ingersoll eller Dyrberg/Kern, eller mer sporty varianter slik som Casio G-shock. Skal du gå for premium luksus kan du vurdere varianten fra Manniche eller den ultimate klassikeren Omega Seamaster.

Ingersoll 1892 her - Dyrberg/Kern EXCLUSI SL her - Casio G-Shock GA-100 her - Manniche CPH ST-1 her - Omega Seamaster Aqua Terra herRått actionkamera

Små, kompakte actionkameraer holder nå like god bildekvalitet som store og til tider mer upraktiske varianter. En populær favoritt er GoPro, som nylig lanserte sin nye 5-linje. De kan filme i hele 4K, og har forbedret bilde- og lydprosessor, samt støtte for videostabilisering. Kamerahuset passer i håndflaten, har touchskjerm og selvsagt støtte for WiFi og Bluetooth. Et skikkelig råskinn, med andre ord.

GoPro Hero5 Black her


Se enda flere actionkameraer her


Personlige bilder

Er han glad i foto? Eller har han en haug fete bilder som burde kommet seg opp på veggen? Fremkall egne bilder på plexiglass, lerret eller aluminium for en perfekt, personlig gave.

Fotofremkalling herLuksusjakke

En luksuriøs dunjakke er aldri feil, og i Norge er det et plagg man får bruk for oftere enn andre steder. Det sveitsiske merket Bally er kjent for sin enormt høye kvalitet, og denne burgunderrøde varianten er en klar favoritt. Kombiner den med en digg ullgenser, eller style den slik som  under.

Jakke fra Bally her - Hettegenser fra Armani her - Tee fra Filippa K her - Jeans fra 7 for All Mankind her - Sko fra National Standard her


Du finner også flere luksusjakker her


Instrument

Flere av gutta har en hemmelig drøm om å lære seg å spille et instrument. Hjelp ham å realisere drømmen med å overraske ham med en elgitarpakke eller et annet instrument.

Elgitarpakke herErotisk leketøy

Noe han (nesten) garantert ikke vil forvente å få i gave er et erotisk leketøy. Denne supermoderne varianten tar opplevelsen til et nytt nivå. Kobles opp til mobilen kan den også. Og hvem sa at man ikke kan være to? Les om alle mulighetene her.

BKK Virtual Reality masturbator her


Interiør

Å oppgradere hjemme er noe man ikke gjør altfor ofte, men det kan gjøre mye å få litt forandring i hjemmet. Overrask ham med et fint møbel, slik som et stilig bord, en rustikk kommode eller en hyggelig loveseat-sofa for to.

Sidebord her - Kommode her - Loveseat her


Pass på å sjekke ut flere interiørtips her


Bøker

Opplevelsen av en god bok kan ingen ta fra deg, og det finnes bøker for enhver smak. Liker han bil? Da er kanskje den innbundne luksusboken om Cadillac noe for ham. Ellers finnes det også rimelige bøker for menn som liker å lese.

Cadillac 110 Years Limited Edition her - Radioresepsjonens 169 dillemas her - Brygg mer øl her - Skjegg, den ultimate guiden her


Tilbehør

man får aldri nok av tilbehør, og en fin gave er en accessory som gjør det lille ekstra. Hva med en weekendbag han kan ha i mange år? Eller et nytt slips eller mansjettknapper til jul og nyttår? En ny lommebok er også alltid en hit.

Lommebok her - Weekendbag her - Slips her - Skjerf her - Lue her - Slips her - Lommetørkle her - Sløyfe her - Mansjettknapper her - Hansker her


Se mer tilbehør her


Koffert

En stilig koffert er noe en "kjenner" trenger, og Samsonite sin Cosmolite-linje er uslåelig både på kvalitet og design. De kommer i et hav av størrelser og farger, og har også et fire-hjuls spinnersystem som gjør at den enkelt kan både dyttes og dras alle veier. Hvis du vil ha noe helt spesielt har også American Tourister limited edition-utgaver for spesielt interesserte.

Blå Cosmopolite her - Sandfarget Cosmopolite her - Sort Cosmopolite her - Rød Cosmopolite her - Sort Star Wars American Tourister herReise

Selv om han "har alt", så har han aller mest sannsynlig ikke opplevd å bo på verdens eneste 7-stjerners hotell (og nå har han kanskje ny koffert også). Det berømte Burj Al Arab i Dubai ligger på en menneskeskapt på hele 280 meter fra land, og selve øya brukte de hele to år på å lage. Hotellet har 8 restauranter, privat strand, egen spisestue på alle rommene, samt et enormt luksusspa.

Sjekk hotellet her


Husk å sjekke rabattkoder til nettbutikkene her