New Balance

Joggeskoene alle skaffer seg nå

Stor oversikt til begge kjønn

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Daniel Bratterud

Foto: New Balance

New Balance er et av de hotteste skomerkene for tiden. Og med god grunn. De sporty skoene for både han og henne kombinerer teknologisk fremskritt med komfort og stil. Skoene er elsket av kjendiser, de er unektelig stilige, og tar sporty eleganse til et nytt nivå. Nå har de også inngått en rekordavtale, og blitt Liverpool FCs offisielle kit supplier.

Se våre store New Balance-guide lenger ned i artikkelen


New Balance Athletic Shoe, Inc. (New Balance) ble grunnlagt allerede i 1906 av britiske William J. Riley, og holder til i Boston, USA. De spesialiserer seg på skotøy til sportsmarkedet, men har i nyere tid blitt svært populære i streetstyle-segmentet. De er et av få selskap som holder en stor andel av produksjonen til USA og Storbritannia, og dét liker ansvarsbevisste motekonsumenter! Dette har lagt prisen noe høyere enn andre sportssko, noe New Balance gjør opp for ved bruk av spesielle geléblandinger i sålene, unik hæl-støtte, og et enormt utvalg av størrelser

Navnet « New Balance» kommer fra Rileys observasjoner av kyllinger på sin egen gårdsplass. Han så hvordan kyllingenes klo med tre ledd førte til unik balanse, og vips var den perfekt balanserte skoen født.

Alt fra rappere som Pharrell Williams og Kanye West til skuespillere som Bradley Cooper og Ben Affleck sverger til merket. På damefronten er skoene elsket av blant andre Rihanna, Heidi Klum, Kate Upton og Amanda Seyfried. Her er de feteste variantene, med linker til hvor du kan få tak i dem!


574 til han

574-modellen er den originale lifestyle-sneakeren, som opprinnelig er designet som en løpesko. 574 har en retro silhuett som blant andre Pharrell sverger til.

1. Svart, 2. Svart/grå, 3. Oransje/rød, 4. Grå, 5. Lysegrå, 6. Navy, 7. Burgunder

Se alle 574-modellene til herre her574 til henne

Den klassiske 574-modellen finnes selvsagt også til henne, i et enormt utvalg av materialer og farger, med varierte finisher og detaljer.

Øverst fra venstre: 1. Grønn, 2. Lime, 3. Svart, 4. Grå/pink, 5. Pink, 6. Burgunder, 7. Svart/hvit

Se alle 574-modellene til dame her373 til han

373-en er en elegant modell kjent for sin semskede finish. Modellen har en sporty og laidback stil, og passer perfekt til å gjøre en klassisk look mer casual.

1. Navy, 2. Svart, 3 Grå/blå, 4. Svart/rød 5. Grå, 6. Navy/lyseblå, 7. Svart/hvit

Se alle 373-modellene til herre her373 til henne

373 er en behagelig, diskré modell, som også er Rihannas favoritt. Dette er en ydmyk sko som er skapt for å fremheve brukeren i stedet for seg selv.

1. Svart/pink, 2. Grå/navy, 3. Blå, 4: Grå/blå, 5. Svart/rød, 6. Grå, 7. Navy

Se alle 373-modellene til dame her400-linjen

Skoene på 400-tallet (400, 410, 420) er New Balance sine unisex-modeller, og går fra størrelse 36 til 47,5! Her finnes det både sporty, elegante og spreke modeller.

1. Svart/hvit, 2. Grønn, 3. Grå/hvit, 4. Rød, 5. Svart, 6. Blå/oransje, 7. Blå/svart, 8. Svart/blå, 9. Navy/hvit


Se hele utvalget til New Balance hos Zalando her


Les også:

Derfor digger vi nye Tommy Hilfiger

Eksklusivt intervju: Vi møtte Gerard Butler

Her er herretrendene for vår og sommer 2016