Foto: istock
Foto: istock

Accessories

Høstens beste tilbehør til herre

Skjerf, luer og hansker for menn i 2016

Del på facebook Del på twitter Del på google+ S3

Vi går kjøligere dager i møte, og har allerede merket at vi må frem med både fine høstfrakker og varme gensere. Dette betyr at vi også (endelig) kan skaffe oss det beste tilbehøret, som får antrekkene til å se både stilige ut, samtidig som de holder snufsing og sykdom unna.

Her er noe av årets beste tilbehør, som vi anbefaler å skaffe seg før det blir utsolgt. Ha en riktig god høst!


Skjerf

Skjerfet er en klar favoritt på høsten, og i tillegg til å holde deg varm fungerer tilbehøret også som et real kvalitetsløft. Fordelen med skjerf er at de går til alle antrekk - det være seg dress, bomberjakker og boblevester - så du kan sjelden trå feil. Disse syv favorittene kan vi klart anbefale i høst.

Fra venstre: Lacoste - Hugo Boss - LAGERFELD - Bally - Oscar Jacobson - Hackett - Bally

Se flere skjerf hos Zalando her


Finn rabattkoder til nettbutikkene her


Hansker

Hansker er et annet tilbehør som både har den funksjonen at de holder deg varm, samtidig som at de er en stilig detalj til høst-og vinterantrekket. Å beskytte hendene er ekstra viktig når det blir kaldt ute (hvem blir imponert av tørre og sprukne hender?), og det finnes et utall varianter der ute. Her er noen av våre vante- og hanskefavoritter, i både ull og skinn.

Foto: istock

Fra venstre: Polo Ralph Lauren - Filippa K - Gant Rugger - LAGERFELD - Tommy Hilfiger - Gant Rugger - Hugo Boss


Her finner du flere hansker hos Boozt


Luer

Dette klassiske vinterplagget har tidligere hatt mest fokus på sin praktiske funksjon - nemlig å holde deg varm, slik som noen av de sporty variantene under. Likevel finnes det også modeller som fungerer til pyntede anledninger og finere frakker, slik som de fra Tommy Hilfiger og Polo Ralph Lauren.

Fra venstre: Polo Ralph Lauren - Tommy Hilfiger - Tommy Hilfiger - EA7 - Adidas - Carhartt - Hugo Boss - Topman

Sko

Noe av det viktigste for å unngå å havne i forkjølelsesfella under sesongskiftet, er fottøyet. Det å holde seg varm og tørr er alfa og omega, med det betyr selvsagt ikke at det skal gå utover stilen. Vi er store fans av Chelsea boots, som hever antrekket flere hakk, men det finnes også fete og stilige modeller med snøring. Her er syv anbefalinger til i høst. Du kan også sjekke ut hele utvalget av boots hos Zalando her.

Foto: istock

Fra venstre: GANT - Dr. Martens - Franceschetti - WOOD WOOD - GANT - Pier One - LottusseSe hele utvalget av tilbehør hos Boozt herFinn rabattkoder til nettbutikkene her