Samarbeid

GANT lanserer ny og eksklusiv linje

I dag slipper GANT sin nye kolleksjon, GANT Diamond G.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ S3


Nye GANT Diamond G fokuserer på allsidig skreddersøm og en raffinert off-duty look for både han og henne.

Diamond G-kolleksjonen er basert på stikkord som «uptown-downtown», «desk-to-dinner» og reise, med fokus på allsidig og tilpasningsdyktig skreddersøm, reisevennlige skjorter, dresser og moderne tilbehør.

GANT Diamond G er tidløs og fokuserer på allsidig skreddersøm med en raffinert off-duty look, designet spesielt for folk på reisefot. Foto: GANT


S3 og S2 var på plass på førlanseringen, og moteansvarlig i Side3 Stiltips, Daniel Bratterud, og i Side2 Mote, Eline Varmo, hadde valgt ut sine favoritter.

- Det første man legger merke til er kvaliteten  og passformen. Jeg sliter å med å finne slim fit-skjorter som passer perfekt rett fra butikk, men disse er supre, forklarer Bratterud.

- Jeg reiser også en god del i jobben, og da er det viktig med klær som både holder seg rynkefrie og ser bra ut, samtidig som de er behagelige å ha på seg. Der er spesielt blazeren, skjortene og den sorte zip-cardiganen perfekte. Den koboltblå genseren i kasjmirblanding var også en overraskelse for en sommerkolleksjon, men er en soleklar favoritt.

Daniel Bratterud sine herrefavoritter fra GANT Diamond G


Eline Varmo i Side2 Mote er enig :

- Det jeg liker best med Diamond G-kolleksjonen er at du kan bruke så mange av plaggene til forskjellig anledninger og style dem på ulike måter. Det gjør det lettere å investere i plaggene, siden du vet du kan bruke dem til så mye. Plaggene er tidløse, behagelige og har god kvalitet, sier hun.

Under lanseringen for GANT Diamond G. Foto: Gant / Brant H. Fageraas

-Kolleksjonen er perfekt for en travel kvinne som jobber mye og reiser, men samtidig liker å henge med venninner på kveldene og dra på date med kjæresten. Du finner klassikerne, som den strykefrie hvite skjorten og kåpen, men også trendplaggene som den blå genseren med glidelås og t-skjorten med sort print.

Eline Varmos damefavoritter fra den nye kolleksjonen


SS16-kolleksjonen dreier seg om polerte, moderne, trend-pieces inspirert av Amerikansk Ivy League, med byvennlig yttertøy og klassiske plagg som ikke er bundet til sesong,


- GANT Diamond G skal viske ut grensene mellom business casual og fritidstøy, forteller administrerende direktør i GANT, Patrik Nilsson.

- Nøkkelfarger er svart og hvitt, klassisk mørkeblå, preppy Hamptons-blå, oransje og rosa samt indigo og khaki.

Diamond G vil være tilgjengelig i butikk og på gant.no fra og med i dag.


Artikkelen er laget i samarbeid med GANT