(iStock)

Fritids- og treningsplaggene som holder deg motivert

Med dette utstyret blir det enklere å holde nyttårsforsettet ditt.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Vegard Bang Ritland

Å få en bedre treningsrutine er et av de vanligste nyttårsforsettene. År etter år ser man folk strømme mot treningsentrene i januar, og 2018 har ikke vært noe unntak. Å starte en ny treningsrutine er derfor ikke det som er utfordrende. Det er det å holde motivasjonen på samme nivå gjennom hele året som er vanskelig. 

En investering i nye treningsplagg kan være det som gir deg den ekstra energien og drivkraften du trenger. Under har vi derfor samlet noen tips til hva du trenger, og som vil gjøre det lettere å få utført dagens treningsøkt.


Treningsstudio

Nå som været er på det kaldeste frister det mest å trene inne i varmen. Det er også litt av grunnen til at gymmene er overfylt i vintermånedene på starten av året. Sørg for at du har alt du trenger for en intens økt.

Sjekk ut alt av treningstøy her.

Nike treningsjakke - Adidas treningsbukse - Peak Performance treningsbukse - Nike t-skjorte - Nike treningsgenser - Reebok sko - Adidas sko


Ute

Nå går det mot lysere tider, og det betyr at det å trene ute kommer til å bli mer og mer fristende, men kulden kommer går ikke vekk med det første. Om du kler deg godt er det ikke kulden som skal holde deg innendørs.

Vi har plukket ut baseprodukter innenfor ulike kategorier. Sjekk det ut nedenfor. Noen av produktene finnes i flere farger også, så klikk deg inn på linkene for å se alternativene.

Sjekk ut alt av super- og ullundertøy her. 


Jakker

En god treningsjakke er godt å ha, men den skal ikke være for tykk heller. Husk at dette er en jakke du kommer til å svette i. Kombiner den med ullundertøy for å holde varmen. 

Sjekk ut hele jakkeutvalget her.


Gensere

Laget under jakken er viktig, og her er noen alternativer som funker for diverse treningsøkter. Ulvang-genseren er en favoritt blant mange når det kommer til turgåing og ulike snøaktiviteter. Fleece-hettegenseren er godt å ha når minusgradene er på det værste. Den litt tynnere høyhalsede genseren er fleksibel og elastisk.

Klikk deg inn til hele genserutvalget til Milrab her.

Brynje - Ulvang - Craft


Bukser

En skikkelig trenings- eller skibukse er essensielt nå om vinteren, men er også praktisk på våren når man virkelig starter med utejoggingen. Bjørn Dæhlie er en skifavoritt, men sjekk ut de andre alternativene også.

Ta en titt på hele bukseutvalget her.


Sko

Leter du etter nye joggesko som passer like fint til korte distanser som lange burde du sjekke ut disse variantene. Sko som tåler Norges uforutsigbare vær er et must, og det gjør disse. 

Asics har alltid vært en favoritt hos mange. Dette er mye på grunn av Asics sitt fokus på komfort og kvalitet. Om du har problemer med knær, og ser etter sko som gir deg den støtten du trenger for en behagelig joggetur, er Asics-skoene perfekte.

Salomon er perfekt for deg som begir deg ut på utfordrende terreng, mens adidas skoene er veldig behagelige, og ikke minst stilige.

Sjekk ut alle joggeskoene her.

Salomon - Asics - Adidas - Asics - Salomon