(Zalando)

Fem grunnleggende plagg enhver mann bør eie

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Denne våren handler mote om å holde det enkelt, funksjonabelt og avslappet. Møt den nye sesongen i komfortable klær og plagg du kan ta frem år etter år.

Under kan du lese om 5 grunnleggende plagg enhver mann bør eie. 


Bomberjakken


Bomberjakken har tatt over fakkelen fra skinnjakken som en av de mest populære plaggene til våren. En must i garderoben og en jakke som passer alle stiler. Stylisten Pontus Jonsson mener dette er jakken enhver mann bør ha i skapet.

- Antrekket blir langt mer interessant med en kul bomberjakke. Det spiller ingen rolle hva slags stil du har. Bomber passer alle.

Se flere bomberjakker til våren her.

Er du glad i skinnjakker? Her kan du lese om filmikonet Johnny Depp og skinnjakken.

Hettegenseren


Athleisure, eller activewear har blitt mer og mer gjeldende de siste årene, og trenden kan sies nærmest å toppe seg nå. Både Burberry og Prada sier det er lov å kjøre både treningsbukse og hettegenser til skjorte eller under dressjakka. Og det funker. Hettegenseren er derfor det ultimate plagget denne sesongen.

Skaff deg det stilige plagget her.


Denimbuksene


Når enkelte plagg forsvinner ut og inn av motebildet er det ett plagg som er like trendy sesong etter sesong. Skal du sette sammen en god basegarderobe skal du gjerne ha flere jeans å velge mellom. 

Det slitesterke materiale kommer i utallige farger, fasonger og stiler slik at du alltid vil kunne finne en modell skapt for deg.

I følge nettgiganten Zalando skal vi legge bort den tettsittende varianten og heller oppgradere samlingen med en løsere passform. Se utvalget her.

Breton stripet overdel


Det ikoniske mønsteret er tilbake og gir oss assosiasjoner til havet og båtlivet vi gleder oss til i sommeren. 

Velg en variant med lange armer, som er det perfekte overgangsplagget fra vinter til vår. Når værgudene er med oss vil en kortermet t-skjorte med breton striper passe utmerket til kule jeans eller khaki-bukser.

Ta en titt på de ulike modellene her.

Sneakers


Dette er uten tvil den mest populære og brukte skomodellen i Norge. Årets feteste sko kan brukes hele året - til alt fra bukser og shorts til dress og vinterfrakk. Det kan være en utfordring å finne parene som både følger trendene og som ser stilige ut. Samtidig er det lurt å sikre seg de feteste kicksene før våren kommer og favorittene er utsolgt.  Har du sjekket ut Nike Air Max?

Her finner du de nyeste modellene til våren!