Reise

Dette pakker du i håndbaggasjen

De beste insider-tipsene

Del på facebook Del på twitter Del på google+ S3

Det er feriesesong, og mange av oss nordmenn skal på ymse reiser til fjern og nær. Ofte glemmer man et eller annet på reisen, og da er det greit å ha oversikt over hva man faktisk trenger å pakke i håndbaggasjen.

Vi har fått noen gode tips fra en tidligere kabinansatt om hva du faktisk bør ha med deg, med anbefalinger til hvor du får tak i det.


Genser

Det kan bli kaldt i kabinen når flyet er på nærmere 40000 fot. Du kommer til å trenge en genser eller en lett hettegenser.

Genser fra Polo Ralph Lauren HER - Hettejakke fra Armani HER


Solbriller

Vi er i utgangspunktet motstandere av solbriller inne, MEN om du sitter ved vinduet, ikke får lukket vinduet eller på andre måter ikke slipper unna solen er det innafor. Og hvor digg er det ikke å sette på seg et par shades under deboarding på et solfylt sted?

Solbriller fra Burberry HER


T-skjorte

Plutselig søler du på deg. Plutselig blir du for varm for skjorta. Plutselig blir du svett. Plutselig kjenner du at du lukter. Ha en t-skjorte av god kvalitet i bakhånd.

2-pack t-skjorter fra Hugo Boss HER


Øretelefoner

En perfekt følgesvenn på reisen, som vi aldri vil være foruten. Lyden fra Beoplay fra Bang & Olufsen er uslåelig, og definitivt verdt pengene!

Earset fra Beoplay 3I HER


Deodorant

Se over. Og gå for roll-on, ikke spray.

Deodorant fra Gucci HER


Les også: Dette pakker du i kofferten


Bok

Hvor dr*tirriterende er det ikke når du ikke har strøm på telefonen eller datamaskinen når du kommer frem til destinasjonen? Ikke bruk opp strømmen på flyet, men bruk tiden til å få input på den gode, gamle måten. Eventuelt skaff deg en kindle. Boken «Kollektivt selvmord» av Arto Paasilinna er mørk humor på sitt beste, og en snakkis om dagen.

Roman fra ARK HER


Nødlader

En nødlader er nærmest et must i disse dager, og du vet aldri hvor viktige de er før du står der uten. Ta en som har godt med juice; denne fra Celly har hele 10.000 mAh.

Nødlader fra Celly HERNakkepute

Gud hjælpe meg, så kjipt det er å være trøtt på flyet, og måtte støtte seg til et kaldt vindu, eller enda verre: Å sitte i midtgangen. Nei, takke meg til ei pute.

Oppblåsbar nakkepute fra Samsonite HER


Sovemaske og ørepropper

Redning. Frelse.

Sovemaske og ørepropper fra Samsonite HER


Tannbørste

Jupp. Du veit hvor mye du savner den etter mat, kaffe og dårlig ånde. Det ER så luksus å kunne pusse tenna i lufta. Vi sverger til Foreo, som kan brukes med og uten batteri, og som enkelt kan deles i to deler og pakkes sammen.

Tannbørste fra Foreo HER


Badeshorts

En gang måtte vi mellomlande og ble stående i Nice, og da lærte jeg at det er sjukt smud å ha en badeshorts klar i dagskofferten. Om det så er dagstur, så kan det være at det er en strand, eller basseng på hotellet.

Badeshorts fra Hugo Boss HER


Ekstra linser

Ref. det å bli stående et sted, eller på en flyplass.

Linser fra SmartBuyGlasses HER


En boxer og et par sokker

Dette bør du alltid ha med deg i kabinkofferten.,

Boxere fra Calvin Klein HER - Sokker fra Hugo Boss HER


Reiseparfyme

Det er digg å kunne freshe seg opp selv på korte turer. Unngå dog å multispraye deg med en tung duft, av hensyn til andre passasjerer.

Made to Measure Pour Homme Travel Spray HER


Kondomer

Du. Vet. Aldri.

Kondomer fra RFSU HER


Tips: Bestill kondomer på Kondomeriet her, så får du det diskré levert, og slipper å måtte be om det i køen på butikken.


Våtservietter

Dette har ikke noe med forrige post å gjøre, men det er fort gjort å søle, og det er ikke alltid du har tilgang til en vask.

Våtservietter fra Antibac HER


Paraply

Plutselig er det ute-boarding, eller du står et annet sted der det er regn. Printen på undersiden av denne setter også i gang praten hos den du har hatt et godt øye til i køen.

Paraply fra HappySweeds HER


Riktig kabinkoffert

Riktig koffert å ha tingene i er alfa og omega. Denne lette trillebagen fra Samsonite veier kun 2,7 kg, og er perfekt for å holde alt du trenger på korte turer, eller om du skal på én enkelt overnatting. Dette er det flyvertinnene bruker når de er på dagsturer, og med god grunn. Størrelsen er også spesialtilpasset for å være godkjent i hattehyllen.

24 timers koffert fra Samsonite HER